Άγριες Μέλισσες: Η γυναίκα που μπαίνει στη ζωή του Δούκα

Με ολοκαίνουργια σκηνικά και ανανέωση στο καστ των ηθοποιών, επιστρέφουν οι «Άγριες Μέλισσες» απόψε στις 22:00, στον ΑΝΤ1. Εκτός από τον Νίκο Κουρή, τη Μαρκέλλα Γιαννάτου, τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και τον Αιμίλιο Χειλάκη, ένα ακόμα δυνατό όνομα, που αποκαλύπτεται λίγο πριν από την πρεμιέρα, μπαίνει στις «Μέλισσες».

Πρόκειται για τη Λήδα Ματσάγγου, η οποία, μετά την πολύχρονη απουσία της από τα τηλεοπτικά πράγματα, επιστρέφει σε ρόλο-κλειδί. Η ηρωίδα την οποία θα ενσαρκώσει θα ενταχθεί στη σειρά λίγο αργότερα (περίπου σε τρεις εβδομάδες) προκαλώντας νέες ανατροπές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, η Λήδα Ματσάγγου υποδύεται μια γυναίκα, η οποία μπαίνει στη ζωή και στο σπίτι του Δούκα Σεβαστού και ανατρέπει τις ισορροπίες.

Το… τρίτο τσίμπημα από τη σειρά που άλλαξε τα δεδομένα αναμένεται με αγωνία τόσο από τον ΑΝΤ1, που χρειάζεται ένα δυνατό boost στη βραδινή ζώνη, όσο και από τον ανταγωνισμό, καθώς ενδέχεται να φέρει ανατροπή στις έως τώρα ισορροπίες.

Η γνωστή ηθοποιός το ανακοίνωσε μια μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει στο πλευρό του Λεωνίδα Κακούρη, δηλαδή τον Δούκα Σεβαστό στις “Άγριες Μέλισσες”.

Η ανάρτηση της Λήδας Ματσάγγου

Άγριες Μέλισσες

 

Από την πλευρά του, ο Λεωνίδας Κακούρης ανέβασε και αυτός την ίδια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram: “Καλωσορίζουμε την Αντιγόνη στο μελίσσι!” έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η ανάρτηση του Λεωνίδα Κακούρη για τις Άγριες Μέλισσες

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonidas Kakouris (@lkakouris)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ