Άγριες Μέλισσες: Η επίσκεψη που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της Ασημίνας

Γεμάτο ανατροπές είναι το αποψινό επεισόδιο της σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» που θα μεταδοθεί στις 22:45 και αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές. Όπως θα δούμε σήμερα, η Ασημίνα εμμένει στην απόφαση της να φύγει απ’ το Διαφάνι, ενώ η Ουρανία και ο Νικηφόρος με τη Λενιώ προσπαθούν να την αποτρέψουν. Παράλληλα, η σχέση του Μελέτη και του Κλεομένη βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί, όμως, ο Δούκας δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη.

Η Ανέτ μαθαίνει μια πικρή αλήθεια για τον γιο που παράτησε ενώ ο Λάμπρος στήνει παγίδα στον άνθρωπο που έβαλε ο Δούκας για να τους διαλύσει τον συνεταιρισμό. Την ίδια ώρα η Μυρσίνη σε μια τελευταία προσπάθεια να βοηθήσει τον γιο της αλλά και να κρατήσουν κοντά τους, το παιδί της Δρόσως, απευθύνεται… στην ίδια την Δρόσω.

Ο Προύσαλης ενημερώνει τον Νέστορα για ένα δυσάρεστο περιστατικό ενός κοντινού του ανθρώπου, η Λενιώ δέχεται μια αναπάντεχη πρόταση απ’ τον Μιλτιάδη ενώ η Ασημίνα δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη δυο γυναικών… μια επίσκεψη που ίσως αλλάξει τη ζωή της για πάντα…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ