Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω εκτός εαυτού, η μάχη για το παιδί και πώς αντέδρασε το Twitter – Τα καλύτερα memes

Τα αίματα έχουν “ανάψει” στις “Άγριες Μέλισσες”, όπου στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τον πόλεμο μεταξύ της Ασημίνας και της Δρόσως να συνεχίζεται. Η Ασημίνα έμαθε πως η Δρόσω προχωράει δικαστικά, αλλά επιμένει στην απόφασή της. Οι δύο αδελφές είναι έτοιμες να δώσουν, η κάθε μία, τη μάχη της για το παιδί. Η Ελένη προσπαθεί μάταια να τις συνεφέρει.

Το Twitter πήρε “φωτιά”, αλλά όπως φαίνεται ήταν διχασμένο. Αρκετοί χρήστες στηρίζουν τη Δρόσω που διεκδικεί τον γιο της, Σέργιο, ενώ άλλοι βρίσκονται στο πλευρό της Ασημίνας.

Η Ουρανία μαθαίνει πως ο Σέργιος είναι παιδί της Δρόσως και νιώθει ενοχές που δεν βοήθησε την Ασημίνα όταν την χρειαζόταν. Ο Φανούρης και η Ρίζω βρίσκονται μπροστά στη Δρόσω, η οποία σκοπεύει να τους ρίξει στη μάχη για την αναγνώρισή της ως βιολογική μητέρα του παιδιού.

Στο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε απόψε το θρίλερ θα συνεχιστεί. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα συνεχίζουν την προσπάθεια μιας ανέμελης ζωής στο Παρίσι, μέχρι που βρίσκονται αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη είδηση. Η Δόμνα θα βρεθεί απέναντι από μια αποκάλυψη που θα την συγκλονίσει, ενώ η Δρόσω συνεχίζει την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά της, ρίχνοντας μια «βόμβα» στο χωριό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ