Άγριες Μέλισσες – Η “Δόμνα” για τις ερωτικές σκηνές στη σειρά: Τις απολαμβάνω – ΒΙΝΤΕΟ

Η Νεφέλη Κουλούρη έδωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη. Η Νεφέλη ή αλλιώς «Δόμνα», η αρραβωνιαστικιά του Κωνσταντή από τις «Άγριες Μέλισσες», μίλησε για τον ρόλο της, για το αν της αρέσει που την αντιπαθεί το τηλεοπτικό κοινό αλλά και για τις σκηνές που απολαμβάνει περισσότερο κατά τα γυρίσματα.

«Με τιμά που με διάλεξαν για την αρραβωνιαστικιά του Κωνσταντή. Όταν το έμαθα είπα ναι με “τα χίλια”! Το ωραίο ήρθε μετά, όμως, όταν κατάλαβα τι είναι αυτός ο ρόλος και τι είναι αυτή η τύπισσα» περιέγραψε.

«Δεν είμαι συμπαθής από το κοινό, είμαι σνομπ και κακομαθημένη. Θέλω όλη την προσοχή επάνω μου, ότι θέλω το θέλω τώρα και με τον τρόπο που εγώ θα ορίσω. Έτσι έχω μεγαλώσει και έτσι πορεύομαι. Η Δόμνα δεν είναι κακός χαρακτήρας, δεν έχει κακία σαν άνθρωπος. Οι καταστάσεις την κάνουν να φαίνεται κάπως αλλά δεν θα έκανε κακό σε κάποιον. Τις ερωτικές σκηνές τις απολαμβάνω πάρα πολύ! Έχουν πάρα πολύ πλάκα. Πρέπει να δένεις με τον παρτενέρ και να υπάρχει ένα προστατευμένο κλίμα από όλο το συνεργείο. Από κει και πέρα, όταν όλα αυτά υπάρχουν ήδη, έχει πάρα πολύ πλάκα να πρέπει να κάνεις τον ερωτευμένο. Μου αρέσει πάρα πολύ» πρόσθεσε.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.