Άγριες Μέλισσες: Η αποκάλυψη της Ασημίνας για τη σχέση Μυρσίνης – Κυπραίου

Σε αποκαλύψεις για τη σχέση Μυρσίνης – Κυπραίου αναμένεται να προβεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» η Ασημίνα.

Συγκεκριμένα, ο Κυπραίος έχει αποφασίσει να απαλλαγεί από το παρελθόν του κάνοντας πράξεις προκείμενου να βρει τη λύτρωση. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο πείθει τη νύφη του Νέστορα να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον πεθερό της και ο Νέστορας πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Και ο Κυπραίος, όμως, είναι ευτυχισμένος, καθώς η Ελένη τον βάζει στη ζωή της και στην καθημερινότητα της. Οι δυο τους κοιμούνται μαζί καθημερινά, αν και όταν η Ασημίνα το μαθαίνει αντιδρά έντονα. Μάλιστα, μιλάει με την αδελφή της, καθώς θεωρεί λάθος το ότι η Ελένη έχει βάλει άντρα μέσα στο σπίτι τους ενώ δεν είναι παντρεμένοι.

Η συμπεριφορά, όμως, της Ασημίνας ωθεί την Ελένη να πάρει μια σημιτική απόφαση για το μέλλον της και να δεχτεί την πρόταση γάμου του Κυπραίου. Εκείνος δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του και μάλιστα της ζητάει να παντρευτούν κανονικά έχοντας στο πλευρό τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ωστόσο, η είδηση του γάμου του με την Ελένη φτάνει και στα αυτιά της Μυρ­σίνης, η οποία δεν σκοπεύει να το επιτρέψει να συμβεί. Η γυναίκα πηγαίνει να τον συναντήσει χωρίς να καταλάβει την Ασημίνα, που την ακολουθεί. Η τελευταία γίνεται μάρτυρας της σχέσης που συνδέει τη Μυρσίνη με τον Θωμά και σοκάρεται. Είναι αποφασισμένη, όμως, να σώσει την αδελφή της από τον Κυπραίο και αποκαλύπτει στην Ελένη τα πάντα για την ερωτική σχέση του μέλλοντα συζύγου της με τη Μυρσίνη.

Ωστόσο, η Ελέ­νη διστάζει να πιστέψει όσα ακούει από την αδελφή της. Και ενώ και ο Λάμπρος καταρρακώνεται μαθαίνοντας για τον γάμο της Ελένης, η Ασημίνα είναι αποφασισμένη να βρει αποδείξεις για την παράνομη ερωτική σχέση του Κυπραίου και της Μυρσίνης, φοβούμενη μάλιστα πως ο άντρας κρύβει κάτι πολύ σκοτεινό.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Τόλλιας μετά τη φυγή της Παγώνας έχει εναποθέσει τις ελπίδες του για να τα βγάλει πέρα με τα παιδιά και το σπίτι στην Ουρανία, η οποία του συμπαραστέκεται καθημερινά. Ωστόσο, οι δυο τους αποκτούν όλο και μεγαλύτερη οικειότητα. Μάλιστα, όταν μένουν μόνοι τους, δεν αντιστέκονται στα συναισθήματα τους και έρχονται πολύ κοντά. Νιώθουν ενοχές για όσα έκαναν και θέλουν να αποφύγουν τα χειρότερα αλλά κανείς από τους δύο δεν ξέρει αν μπορεί να αρνηθεί όσα αισθάνεται.

Πηγή :gossip-tv.gr

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.