Άγριες Μέλισσες: H άφιξη του Ιορδάνη αναστατώνει τη ζωή της Δρόσως – Η αντίδραση του Νικηφόρου

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», μόλις επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «TV Έθνος», η άφιξη στο Διαφάνι ενός νεαρού υφασματέμπορα θα ανατρέψει τα πάντα στη βασική ιστορία της σειράς. Πρόκειται για τον Ιορδάνη, τον άνθρωπο που προμηθεύει το μαγαζί της Ρίζως. Είναι ένας δυναμικός και όμορφος άνδρας που βλέποντας τη Δρόσω γοητεύεται. Και εκείνη όμως δεν μένει αδιάφορη και όλα αλλάζουν. Ο Ιορδάνης χωρίς να γνωρίζει για την εγκυμοσύνη της εκμυστηρεύεται τα συναισθήματά του. Η Δρόσω είναι κάπως απόμακρη και ο νεαρός άνδρας απορεί.

Όμως τελικά η μικρή Σταμίρη αποφάσισε να του πει την αλήθεια, πως είναι έγκυος από έναν άλλον άνδρα. Και εκεί έρχεται η μεγάλη έκπληξη. Ο Ιορδάνης όχι μόνο της λέει ότι δεν έχει πρόβλημα, αλλά είναι διατεθειμένος να την παντρευτεί και φυσικά με αυτόν τον τρόπο το παιδί αποκτά πατέρα.

Μάλιστα σε δεύτερο χρόνο θα δούμε τη Λενιώ να εμπλέκεται καθώς ο νεαρός της εξομολογείται τις προθέσεις του για τη μικρή αδελφή της, με εκείνην να συμφωνεί απόλυτα με το συγκεκριμένο σχέδιο. Θα είναι άραγε ο Ιορδάνης ο άνδρας που θα τινάξει το ύπουλο σχέδιο της Μυρσίνης στον αέρα; Και αν όλο αυτό το σχέδιο φτάσει στα αυτιά της Μυρσίνης και της Ασημίνας, πως θα αντιδράσουν οι δύο γυναίκες; Αλλά κυρίως πως θα αντιδράσει ο πατέρας του παιδιού, ο Νικηφόρος;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ