Άγριες Μέλισσες: Το τρέιλερ της πρεμιέρας και η ανάρτηση του παπά-Γρηγόρη

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν με τον τρίτο κύκλο και η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα έχει ξεκινήσει.

Κι ενώ η αγωνία των τηλεθεατών κορυφώνεται, στον “αέρα” βγήκε το πολυαναμενόμενο τρέιλερ που δίνει μία ιδέα για όσα θα διαδραματιστούν στο πρώτο επεισόδιο.

Το τρέιλερ δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, που υποδύεται τον παπά-Γρηγόρη στη σειρά.

 

Το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 θα βρει τους ήρωες της σειράς “Άγριες Μέλισσες” ανυποψίαστους και η ζωή τους θα ανατραπεί για ακόμα μια φορά. Το Διαφάνι ετοιμάζεται να διανύσει την πιο σκοτεινή του περίοδο…

Όσα θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες στα πρώτα επεισόδια

Το Διαφάνι μπαίνει σε μια δύσκολη στιγμή της ιστορίας, τη δικτατορία των συνταγματαρχών. Σχεδόν όλοι οι ήρωες θα εναντιωθούν στο καθεστώς, άλλοι θα εξοριστούν και άλλοι θα παλέψουν όσο και όπως μπορούν απέναντι στη χούντα.

Ο Προύσαλης μπορεί να υπακούει στις άνωθεν εντολές, λόγω του χαρακτήρα του όμως δεν θα μείνει αδιάφορος στα δεινά που περνούν οι συγχωριανοί του.

Έτσι, θα κάνει ότι δεν γνωρίζει για τη δράση της μητέρας του και θα δώσει χείρα βοηθείας, κρυφά πάντα, σε όσους θα εναντιωθούν στο καθεστώς, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε δημοσίευμα του περιοδικού «Τηλεθεατής».

Άγριες Μέλισσες Άγριες Μέλισσες Άγριες Μέλισσες Ακύλας Μεγαρίτης Άγριες Μέλισσες Άγριες Μέλισσες Άγριες Μέλισσες Άγριες Μέλισσες

Σε ένα δρόμο χωρίς επιστροφή δείχνει να έχει μπει ο Μελέτης στις Άγριες Μέλισσες μετά την αυτοκτονία της μητέρας του. Μένει στο σπίτι των Σεβαστών κι ετοιμάζεται να παντρευτεί με την Κορίνα, την κόρη του Ακύλα Μεγαρίτη.

Κι είναι αυτός που προτείνει στον μέλλοντα πεθερό του να μείνουν όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι. Ο αρραβώνας του με την Κορίνα, βέβαια, δεν είναι τίποτε άλλο από μια πεισματική προσπάθεια να αφήσει πίσω του το… κεφάλαιο Πηνελόπη και να ξαναφτιάξει τη ζωή του.

Μεγάλο κενό του αφήνει, επίσης, η απόσταση που έχει βάλει ανάμεσά τους ο Κωνσταντής στις Άγριες Μέλισσες. Είναι ο μοναδικός συνδετικός κρίκος της οικογένειας Μεγαρίτη και του Διαφανίου με τους Σεβαστούς.

Ο Μελέτης, όμως, πιο σκληρός και άδειος από ποτέ, είναι αποφασισμένος να μη γίνει πιόνι κανενός.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ