“Αγάπη Παράνομη”: Το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς που εντυπωσίασε τους τηλεθεατές – ΒΙΝΤΕΟ

Η σειρά της ΕΡΤ “Αγάπη Παράνομη”, η οποία βασίζεται στο ομότιτλο διήγημα του Κωνσταντίνου Θεοτόκη και της οποίας τα δύο τελευταία συγκλονιστικά επεισόδια που παρακολούθησαν με κομμένη την ανάσα οι τηλεθεατές το βράδυ του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου, από την ΕΡΤ1 και την ERT World, χάρισε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης στον τηλεοπτικό σταθμό, τα οποία άγγιξαν στο τέταρτο το 15,5%.

Για την επιτυχία της σειράς μίλησε στην εκπομπή “Στούντιο 4” ένας εκ των ηθοποιών του σίριαλ, ο Γιάννης Νταλιάνης, πατέρας της “Χρυσαυγής”, της τραγικής ηρωΐδας του σίριαλ.

Μάλιστα, το φινάλε που καθήλωσε τους τηλεθεατές βρέθηκε στην κορυφή των trend του Twitter, με τους χρήστες της πλατφόρμας να δηλώνουν εντυπωσιασμένοι με τα όσα παρακολούθησαν.

“Από την αρχή έδειξε πως θα εξελιχτεί σε μια πολύ ουσιαστική δουλειά”, είπε μιλώντας στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο o κ. Νταλιάνης. “Κάναμε πρόβες πριν από τα γυρίσματα γεγονός που δεν συνηθίζεται σε τηλεοπτικές σειρές” υπογράμμισε. “Δεν ήταν εύκολη η διαδικασία αλλά τελικά το αποτέλεσμα μας δικαίωσε” ανέφερε. “Οι πρωταγωνιστές της σειράς δεν κατέθεσαν μόνο πνεύμα και σώμα αλλά και ψυχή” πρόσθεσε.

“Η σειρά μας μαθαίνει ότι ο άνθρωπος προσπαθεί να αντισταθεί στα πάθη του, βασανίζεται και υποφέρει πριν τον κατακλύσουν και παραδοθεί σε αυτά με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε αποτρόπαιες πράξεις” τονίζει.

Ακόμη, ο Γιάννης Νταλιάνης μίλησε στην εκπομπή και για την εμπειρία του να παίξει στη σειρά με την πραγματική του κόρη, που είναι ένα από τα κορίτσια της “οικογένειας Θεριανού” στο σίριαλ. “Μου το πρότεινε ο Νίκος Κουτελιδάκης – Σκηνοθέτης της σειράς – και ήταν πολύ δύσκολη απόφαση να δώσω τη συγκατάθεσή μου. Ήμασταν πολύ διστακτικοί και εγώ και η σύζυγός μου η Μαριλίτα Λαμπροπούλου” είπε. “Το ήθελε και η ίδια η κόρη μου και τελικά ήταν μια πολύ χρήσιμη γι΄ αυτήν εμπειρία” ανέφερε “Πολύ σημαντική ήταν η γνωριμία της με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Ήταν πολύ ιδιαίτερο γι΄αυτήν το ότι γνώρισε αυτή τη μεγάλη ηθοποιό”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ