Σήμερα με τη Realnews: Instyle, ένα τεύχος αγάπης

Ένα τεύχος αγάπης  με πρωταγωνιστές  την Τόνια Σωτηροπούλου και το ζευγάρι  των πρωταθλητών μας: τη Βασιλική Μιλλούση και τον Λευτέρη Πετρούνια .

Για το τεύχος Φεβρουαρίου και εν όψει της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου συναντιόμαστε με πολύτιμους InStyle guests και μιλάμε περί αγάπης, θέλησης, και εξέλιξης. Η Τόνια Σωτηροπούλου εκφράζεται απενοχοποιημένα για όλα και μοιράζεται στιγμές από την καλλιτεχνική και καθημερινή ζωή με τον Κωστή Μαραβέγια, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση, το δημοφιλές ζευγάρι και πρωταθλητές, φωτογραφίζονται πιο δυνατοί από ποτέ ως αλληλένδετοι κρίκοι της ίδιας αλυσίδας με κοινούς στόχους -ως αθλητές και γονείς- και ο Νικόλας Ανδρουλάκης συνδέει μοναδικά τη φιλοσοφία και τον έρωτα σε ασφαλές Instagram περιβάλλον.

Ακόμα… παρουσιάζουμε τις τάσεις της μόδας που διαχρονικά αγαπάμε, ταξιδεύουμε σε Νέα Υόρκη με editorial μόδας που έχουν κοσμοπολίτικο χαρακτήρα και μεταξύ άλλων, βάζουμε στο μικροσκόπιο το στιλ της Lily Collins, της πρωταγωνίστριας του Emily in Paris. Ακόμη μια φορά, ξεχωρίζουμε, δοκιμάζουμε και προτείνουμε τις πιο must beauty αφίξεις, συγκεντρώνουμε χρήσιμα κι έξυπνα προϊόντα ομορφιάς, ενώ στο μεταξύ αναρωτιόμαστε: Αρκεί να είσαι διάσημος για να πουλήσεις ένα κραγιόν, μια κρέμα ή ένα άρωμα;

Τέλος, η εσωτερική διακόσμηση κινείται γύρω από την δυναμική και ρομαντική απόχρωση του ροζ, viva magenta, που η Pantone όρισε χρώμα της νέας χρονιάς.

Σήμερα με την Realnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ