Σήμερα με τη Realnews: «Instyle»

Το τεύχος Μαΐου φέρνει τα πάνω κάτω. Η ίδια η Τάμτα, η πρωταγωνίστρια του τεύχους αυτού σε μια εμβληματική φωτογράφιση, όπως δεν την έχετε ξαναδεί, μας συστήνει οπτικά κάθε πλευρά της και σε μια συνέντευξη δεν διστάζει να ξεδιπλώσει κάθε σκέψη της, απατώντας σε οτιδήποτε μαρτυρά νέα οράματα, νέα σχέδια και σκέψεις για τη ζωή της.

 

 

Τάμτα

Η Γεωργία Καλτσή, η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς «Στα 4», μιλά για το ατύχημα που της άλλαξε τη ζωή, τα θέλω και τα μπορώ της ως γυναίκα σε αμαξίδιο και ως αθλήτρια μπάσκετ που διανύει και δρόμο στον πρωταθλητισμό ξιφασκίας, αλλά και για το νέο της ρόλο ως ηθοποιός. Η ομορφιά και το μεγαλείο της πολυσχιδούς προσωπικότητάς της, προβάλλεται σε ένα χώρο, που από μόνος του είναι ένα κομμάτι της Ελληνικής μας κουλτούρας και πολιτισμού, την Εθνική μας Πινακοθήκη -που ανοίγει αποκλειστικά και για πρώτη φορά τις πύλες της, για τη φωτογράφησή ενός διεθνούς εντύπου- που θερμά καλωσορίζει, λόγω απόλυτης προσβασιμότητας, ανθρώπους με αναπηρίες.

Γεωργία Καλτσή

Τη δυναμική παρουσία γυναικών στο New Era τεύχος, έρχεται να ολοκληρώσει η ηθοποιός Έλενα Πιερίδου, η οποία μιλά για την υποκριτική, το θέατρο αλλά και του τι έπεται στην καριέρα της εντός και εκτός συνόρων.

Έλενα Πιερίδου

Το InStyle Μαΐου πάνω από όλα μοσχομυρίζει άνοιξη και σας μυεί στον πανέμορφο κόσμο, των νέων τάσεων ομορφιάς αλλά και μόδας, διότι αν δεν είσαι πάντα alert στα fashion & beauty δρώμενα τότε δεν μπορείς να είσαι και InStyle!

Αυτή την Κυριακή με την Realnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ