Σήμερα με τη Realnews: «Φάρος στις φλόγες», το θρίλερ του Τζόρνταν Φάρμερ που θα καθηλώσει

Σε μια μικρή πόλη των Απαλαχίων, ένας ερασιτέχνης ντετέκτιβ ανακαλύπτει μια σκοτεινή συνωμοσία καθώς και το δικό του στοιχειωμένο παρελθόν, σε ένα ανατριχιαστικό μυθιστόρημα για τη θυσία, την τέχνη και την εκδίκηση.

Ο Χάρλαν Γουίντερ, αφού εγκαταλείπει τις σπουδές  του, επιστρέφει στη φτωχή γενέτειρά του στη Δυτική Βιρτζίνια, όπου ο νόμος είναι σπάνιο φαινόμενο, οι εμπρηστές κάνουν τα πάντα στάχτη, και η ταραχώδης ιστορία της οικογένειάς του παραμένει μετέωρη. Το μόνο που θέλει είναι να βοηθήσει να εξασφαλιστεί η γαλήνη στην κοινότητα, η οποία τρομοκρατείται από τον Φάρο, μια τοπική οργάνωση που καπηλεύεται τους φόβους των ανθρώπων. Και το ίδιο συμβαίνει και με τους φόβους του Χάρλαν, όταν εκείνος αναλαμβάνει χρέη ντετέκτιβ για να βρει ένα νεαρό ζευγάρι που αγνοείται.

Ο εξαφανισμένος καλλιτέχνης και η κοπέλα του έχουν αφήσει πίσω τους μια σειρά από πίνακες που εξοργίζουν τον πάστορα του Φάρου, τον Λόγκαν, ο οποίος πιστεύει ότι η τέχνη μπορεί να έχει θεϊκή δύναμη. Ως άνθρωπος της λογικής, ο Χάρλαν δυσκολεύεται να το πιστέψει αυτό. Είναι ωστόσο αδύνατο να τα αγνοήσει όταν η έρευνά του στοιχειώνεται από οράματα νεκρών που παραμονεύουν στις σκιές του δικού του βίαιου παρελθόντος. Στην πορεία όμως αναδύονται αποκαλύψεις για τις εξαφανίσεις.

Η επιρροή του Φάρου στην κοινότητα γίνεται ασφυκτική. Και ο Χάρλαν φοβάται ότι χάνει τον έλεγχο. Καθώς οι απειλές κατά της πόλης του, της λογικής του και της ζωής του αρχίζουν να αυξάνονται, ο Χάρλαν δεν ξέρει πια τι είναι πραγματικότητα και τι αποκύημα της φαντασίας του.

Σήμερα με τη Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ