8 Λέξεις: Το τρέιλερ του νέου κύκλου – Καινούργια πρόσωπα και ανατροπές

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του νέου κύκλου της σειράς “8 Λέξεις“. Ο Ανδρέας Γεωργίου δημοσίευσε το τρέιλερ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας πως η δεύτερη σεζόν έρχεται πολύ πολύ σύντομα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Secret τα νέα επεισόδια θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από τον Σεπτέμβριο. Τη νέα σεζόν δεν θα δούμε τη Δανάη Παππά, καθώς η ίδια είπε πως θέλει να δοκιμάσει κι άλλα πράγματα χωρίς να την εμποδίζουν οι συνεχείς πτήσεις Ελλάδα-Κύπρος.

Η εξέλιξη της ιστορίας παράλληλα θα φέρει νέα πρόσωπα και πολλές ανατροπές στην πλοκή της σειράς αλλά και στη ζωή των ηρώων. Ο Νίκος Πολυδερόπουλος θα ενσαρκώσει έναν διαφορετικό ήρωα από αυτόν που είχε στο “Τατουάζ”, με πολλά κωμικά στοιχεία… αλλά και πολλές αποκαλύψεις. Βρίσκεται στην Κέρκυρα, κληρονομώντας ένα σουβλατζίδικο, όπου θα γνωριστεί και θα κάνει παρέα με την Ιφιγένεια (Ιφιγένεια Τζόλα), γεγονός που θα φέρει προβλήματα στον σύζυγό της, Σπύρο (Πάνος Μπακανδρέας) .

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, μετά τη συμμετοχή του στο “Μπρούσκο” επιστρέφει στις “8 Λέξεις” και θα υποδυθεί έναν δημοσιογράφο στο νέο κανάλι που φτιάχνει ο Άκης Αρώνης (Γιώργος Παρτσαλάκης), ενώ η Άννα Μπεζάν θα είναι παρουσιάστρια του σταθμού.

Τέλος, σύμφωνα με το Secret για λόγους υγείας θα αντικατασταθεί η Νόνα (Έλλη Κυριακίδου) ενώ σημαντικές θα είναι οι εξελίξεις γύρω από το κοριτσάκι, τη Τζουλιάνα, που κρατάει ο Σωτήρης (Πέτρος Λαγούτης) και το αναζητά η Ναυσικά (Πέμη Ζούνη). Επίσης, ο Φοίβος (Τζούλιο Φιλίππο ντ’ Ερρίκο), γιος του Μιλτιάδη Μαρόγλου (Κούλλης Νικολάου) θα τραυματίσει τον πατέρα του σοβαρά σε πάρτι που γίνεται σε ένα κότερο.

Δείτε το τρέιλερ που ανέβασε ο Ανδρέας Γεωργίου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ