Η απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη σε ακόλουθο που της είπε ότι “σκ@τογέρασε”

Άμεση ήταν η απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη προς ακόλουθό της στο instagram όταν εκείνος σχολίασε προσβλητικά το πρόσωπό της. Η παρουσιάστρια που από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στο Mega, ανέβασε ένα insta story όπου βρίσκεται σε διακοπές και αμακιγιάριστη και χαλαρή απολαμβάνει το παγωτό της. ‘Πώς σκ@τογέρασες έτσι;” αναρωτήθηκε ο ακόλουθος της Ελεονώρας Μελέτη σε μήνυμα που της έστειλε. Η παρουσιάστρια αντέδρασε αμέσως ανεβάζοντας το μήνυμα σε insta story και σχολίασε: “Αυτός θα παντρευτεί κάποια γυναίκα… και να τι θα της πει όταν εκείνη μεγαλώνει”.

Παράλληλα, του έγραψε σε μήνυμα, που επίσης δημοσίευσε υπό τη μορφή ιστορίας στο instagram: “Σου απάντησα δημόσια αγορίνα μου!” για να έρθει νέα απάντηση: “Μας έκανες τη μούρη κρέας. Θα φας και τη Μενεγάκη σε λίγο. Θα φαίνεσαι σαν τη μάνα της “.

Η παρουσιάστρια δεν πτοήθηκε. Ανέβασε και επόμενο insta story όπου έγραφε: “Ο φίλος μας ο Γρηγόρης όταν είδε ότι μοιράστηκα μαζί σας το φινετσάτο σχόλιό του, κατέβασε τη φωτογραφία του προφίλ, προφανώς από ντροπή. Πέρα από το σχόλιό του (που όπως βλέπετε συνεχίζονται) η κίνησή του να “κρυφτεί” είναι ακόμη ένας λόγος για να μην γίνεις, αν είσαι άντρας σαν τον Γρηγόρη” και πρόσθεσε: “Πού να διάβαζε ο Γρηγόρης τα θεϊκά σχόλια τα δικά σας για εκείνον”.

Με μια τελευταία ιστορία στον λογαριασμό της ευχαρίστησε τους άνδρες που της έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης τονίζοντας μεταξύ άλλων πως “θέλω όλες μας να ευχαριστήσουμε όλα εκείνα τα ΑΡΣΕΝΙΚΑ που ΥΠΑΡΧΟΥΝ ανάμεσά μας, μας σέβονται και καταδικάζουν αντίστοιχες συμμπεριφορές μισογυνισμού”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ