Η συγγνώμη της ΕΡΤ στον Λευτέρη Πετρούνια – ΒΙΝΤΕΟ

Συγγνώμη ζήτησε η ΕΡΤ και προσωπικά ο διευθυντής του Αθλητικού Τμήματος, Γιώργος Λυκουρόπουλος από τον Λευτέρη Πετρούνια για το γεγονός ότι δεν μεταδόθηκε ζωντανά η προσπάθεια του στον προκριματικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Στο πλαίσιο της εκπομπής “Τόκιο 2020”, ο Γιώργος Λυκουρόπουλος υποστήριξε πως δεν υπήρχε καμία πρόθεση. Τόνισε ότι κανείς δεν περίμενε το ατόπημα της ιαπωνικής παραγωγής να μην δείξει την προσπάθεια του χρυσού Ολυμπιονίκη και φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα των κρίκων και για αυτόν το λόγο δεν είχε ζητηθεί ειδική κάλυψη για τον Λευτέρη Πετρούνια.

Δείτε το βίντεο:

“Μεταφέραμε κι εγώ προσωπικά στον Λευτέρη, τη συγγνώμη και την κατανόηση, να καταλάβει ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση από πλευράς ΕΡΤ, να γίνει αυτό που έγινε και να μην μεταδοθεί ζωντανά η προσπάθειά του, που είναι κι αλάνθαστη και φανταστική”, είπε ο Γιώργος Λυκουρόπουλος.

“Την δείξαμε μετά διορθώνοντας ένα τεχνικό λάθος. Μεταφέραμε στο περιβάλλον του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση, τους οποίους έχουμε προσκαλέσει πολλές φορές εδώ, να κατανοήσουν ότι δεν υπήρχε πρόθεση, ως αίσθηση συγγνώμης απέναντι στο περιστατικό”, ανέφερε ακόμη ο κ. Λυκουρόπουλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ