Σε κοινούς δρόμους Καγιά και Παπαγεωργίου

Σε κοινούς δρόμους με το «Shopping star» της Βίκυς Καγιά αναμένεται να κινηθεί το ανανεωμένο «Style me up», το οποίο θα αναλάβει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον Alpha. Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, στόχος είναι το ριάλιτι μόδας να έχει πλέον και εξωτερικά γυρίσματα σε καταστήματα όπου οι διαγωνιζόμενοι θα μπορούν να επιλέξουν τα ρούχα με τα οποία θα γίνει η «μεταμόρφωσή» τους, ακολουθώντας τα χνάρια του «Shopping star». Οσο για τους κριτές, μία από τις θέσεις αναμένεται να κρατήσει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος συμμετείχε και στην περσινή εκδοχή του ριάλιτι στο Open, ενώ από κάστινγκ πέρασαν ο Περικλής Κονδυλάτος, η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και η Ραμόνα Βλαντή.

Tο δημόσιο ευχαριστώ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Snik στο τελευταίο “Pop Up”

Tην Παρασκευή έπεσαν οι τίτλοι τέλους της εκπομπής και η παρουσιάστρια ευχαρίστησε δημόσια τον πρώην σύντροφό της, Snik, ο οποίος είναι και ο δημιουργός των τίτλων αρχής της εκπομπής.

«Λοιπόν, με αφορμή το σήμα της αρχής, το τραγούδι που ακούσαμε και ακούμε κάθε φορά που ξεκινάει η εκπομπή, θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη. Στον Snik, όπως τον γνωρίζεται εσείς, που μπήκε στη διαδικασία, άνοιξε το στούντιο του, που έφερε τους μουσικούς παραγωγούς, που το έζησε από την αρχή, με άφησε να το τραγουδήσω. Κατέληξε κάπως σαν κλαρίνο – μπουζούκι μπορώ να πω, οπότε μας έκανε τη χαρά να το πει ο ίδιος. Είναι όντως το τραγούδι του Snik. Ευχαριστούμε Σνίκαρε. Σ ’αγαπάμε», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ