Η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης αποκάλυψαν τον λόγο της απουσίας τους από τον τελικό του Survivor

Με αρκετές απουσίες ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός του τέταρτου κύκλου του Survivor το βράδυ της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, εκτός από τους πρώην παίκτες – James Καφετζή, Αλέξη Παππά, Περικλή Κονδυλάτο, Νικολέτα Μαυρίδη και Χριστίνα Κεφαλά – που έλειπαν και από τον ημιτελικό ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως στην τελική βραδιά δεν θα βρίσκονται η Άννα Μαρία Βέλλη , ο Νίκος Μπάρτζης και η Αγγελική Λάμπρη.

Λίγη ώρα μετά την έναρξη του τελικού του Survivor , η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης μέσα από τα social media εξήγησαν τον λόγο για τον οποίο δεν βρίσκονται στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου.

Συγκεκριμένα, οι δύο τους επειδή ήρθαν σε επαφή με τον James Καφετζή που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό αποφάσισαν να μπουν προληπτικά σε καραντίνα.

«Έχω βάλει τα καλά μου και έχω κάτσει να δω τελικό Survivor κλεισμένη στο σπίτι γιατί μετά την ανακοίνωση του James ότι βγήκε θετικό το Rapid Test του όφειλα να το κάνω. Σε λίγες ημέρες θα κάνω το PCR τεστ και ελπίζω να πάνε όλα καλά! Πάμε Ηλία!», έγραψε η Άννα Μαρία Βέλλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Μπάρτζης έγραψε στο δικό του προφίλ στο Instagram: «Ο μαϊντανός James Καφετζής μετά από ράπιντ τεστ που έκανε βγήκε θετικός…επειδή ήρθα σε επαφή μαζί του θεωρώ υπεύθυνο να κάτσω σπιτάκι μου μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και να δω από εδώ τον Ηλία Μπόγδανο να το σηκώσει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ