Ο Σάκης Κατσούλης αποκάλυψε κατά λάθος το μυστικό του Survivor – Τα “μάζεψε” ο Λιανός

Τον ημιτελικό του Survivor παρακολούθησαν το βράδυ της Κυριακής οι τηλεθεατές και μέσα από τις αναμνήσεις των παικτών έμαθαν και πράγματα που αγνοούσαν. Όπως για παράδειγμα, την αποκάλυψη του μυστικού που έκανε ο Σάκης Κατσούλης για τα Συμβούλια του Νησιού. Αν και ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης πήγε να το σώσει… ο Γιώργος Λιανός αναγκάστηκε να προχωρήσει σε διευκρινίσεις.

“Από τα συμβούλια του νησιού θυμάμαι τον Ηλία. Θυμάμαι όντως να κοιμόμαστε όλοι στην αρχή του συμβουλίου γιατί στο τέλος όλοι ζήταγαν τον λόγο. Αλλά μερικές φορές θυμάμαι τον Ντάφυ, πριν από κάθε συμβούλιο του λέγαμε να κοιμηθούμε λίγο και μας έλεγε… παιδιά, όχι, θα πιώ λίγο καφέ να είμαι ξύπνιος” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης στο live του ημιτελικού του Survivor σπεύδοντας γρήγορα να διορθώσει. “Θα πιώ λίγο τσάι μας έλεγε”.

Ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός αντιλήφθηκε πως ήρθε η ώρα να δοθεί η σχετική αλήθεια στο τηλεοπτικό κοινό. «Άντε να την κάνω εγώ την αποκάλυψη, παιδιά. Μερικές φορές το γύρισμα του συμβουλίου μπορεί να πήγαινε μία και δύο η ώρα τη νύχτα, επομένως χρειαζόταν ένα boost… Τόσο δα, μισό δαχτυλάκι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ