Στην Κύθνο με τους Onirama και τον Ελληνικό 93,2

Λίγες ώρες έχουν περάσει από τη μοναδική εμπειρία που ζήσαμε στην Κύθνο παρέα με τους ONIRAMA και τον Ελληνικό 93,2! Γύρισε, πριν 3 μήνες, η κλεψύδρα, έτοιμες οι βαλίτσες, στο χέρι το πιο απολαυστικό παγωμένο Costa Coffee και ο προορισμός μας ήταν το λιμάνι της Κύθνου με το πλοίο «Διονύσιος Σολωμός» της Zante Ferries.

Πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του video clip των ΟΝIRAMA για το τραγούδι «Τόσα καλοκαίρια» με πρωταγωνιστές τον front man του συγκροτήματος, Θοδωρή Μαραντίνη και την δική μας αγαπημένη Εβελίνα Παπούλια.

Τα γυρίσματα έγιναν σε όλο το νησί, προβάλλοντας τις κυκλαδίτικες ομορφιές και όλοι μαγεύτηκαν με μια unplugged συναυλία στην παραλία της Αγίας Ειρήνης υπό τη θέα ενός ρομαντικού ηλιοβασιλέματος

Οι παραγωγοί και συντελεστές του Ελληνικού 93,2 μαζί με δέκα τυχερά ζευγάρια ακροατών, που κέρδισαν το πολυπόθητο εισιτήριο για το νησί απόλαυσαν αυτό το ξεχωριστό διήμερο, σαν ζωγραφιά! Ο καμβάς αποτελείται από εικόνες Αιγαίου, μουσικές εκπομπές, τα τραγούδια μας και φυσικά τη ξεχωριστή private συναυλία δίπλα στο κύμα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δήμαρχο της Κύθνου, κο Σταμάτη Γαρδέρη, για την άμεση ανταπόκριση και τον επικεφαλής της New Mark Media και δικό μας ραδιοφωνικό παραγωγό, Δημήτρη Μάρκο για την πολύτιμη συμμετοχή του στην ενέργεια.

Το Kythnos bay Hotel μας χάρισε μια αξέχαστη φιλοξενία, το Στέκι του Ντέτζη στη γραφική χώρα της Κύθνου έστρωσε ένα πλουσιοπάροχο τραπέζι ! Το Arias Γεύσεις με τον κο Κώστα Σούμα και την κόρη του Άρια φιλοξένησαν όλη την αποστολή με τον πιο άρτιο τρόπο, κάνοντας μας να νιώσουμε σαν βασιλιάδες.

Όλη η ομάδα του Ελληνικού 93,2 ευχαριστεί όλους τους ακροατές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και μας βοηθούν να σκεφτόμαστε ήδη την επόμενη αντίστοιχη ενέργεια…

Στιγμές γεμάτες ήλιο, καλοκαίρι, θάλασσα, μουσική, στιγμές γεμάτες Ελλάδα!

Φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό:

https://www.facebook.com/ellinikos932

https://www.instagram.com/ellinikos932

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ