Τάσος Ξιαρχό: Με την Κόνι Μεταξά πλακωθήκαμε στις μπουνιές αλλά… – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένος στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου” του STAR βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Τάσος Ξιαρχό όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποια είναι η σχέση του με την Κόνι Μεταξά. Υπενθυμίζεται πως στο παρελθόν ο χορογράφος είχε ανακοινώσει μέσα από τo Instagram πως η συνεργασία τους ολοκληρώθηκε ωστόσο κάτι τέτοιο τελικά δεν ισχύει. Όπως ο ίδιος δήλωσε, τον χειμώνα θα εμφανιστεί σαν τραγουδιστής μαζί με την Κόνι Μεταξά.

“Λόγω του κορονοϊού με την Κόνι μείναμε αρκετό καιρό χώρια και ξεχάσαμε να ζούμε μαζί. Μετά, είχε άλλη ροή η ζωή της, είχε και το “Πρωινό”, είχε άλλα ωράρια” ανέφερε ο Τάσος Ξιαρχό. Επιπλέον παραδέχτηκε πως τσακώθηκαν, ωστόσο τώρα η σχέση τους είναι πολύ καλή.

“Είχαμε διάφορα θέματα. Κάθε μέρα φόρτωνε, φόρτωνε, φόρτωνε και δεν μπορώ να πω. Πλακωθήκαμε λίγο στις βρισιές και τις μπουνιές αλλά αποφασίσαμε να τα βρούμε. Έχουμε ένα συμβόλαιο μαζί, έχουμε και μια δουλειά να κάνουμε μαζί και είπαμε ότι πρέπει να τα βρούμε γιατί είμαστε και πολύ αγαπημένοι. Όταν κοιταζόμαστε κλαίμε” ανέφερε.

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ