Θρίλερ με την εμφάνιση του Αλέξη Παππά στον τελικό του Survivor

Κοινό μυστικό αποτελεί πλέον πως ο Αλέξης Παππάς είναι ο επόμενος Έλληνας Bachelor. Αν και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τον Alpha, τα γυρίσματα του ριάλιτι έχουν ήδη ξεκινήσει και για τον λόγο αυτό ο πρώην παίκτης του Survivor έχει εξαφανιστεί, το προφίλ του στα social media έχει απενεργοποιηθεί και το τηλέφωνό του είναι κλειστό.

Η έναρξη των γυρισμάτων του “The Bachelor” δημιουργεί ωστόσο εμπλοκή ως προς την εμφάνιση του Αλέξη Παππά στον τελικό του Survivor τη Δευτέρα 5 Ιουλίου. Και αυτό καθώς τα γυρίσματα του The Bachelor βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και ο ηθοποιός είναι εσώκλειστος στη βίλα στο Πόρτο Ράφτη.

Όπως τόνισε ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, υπάρχει ένα μικρό θρίλερ με τη συμμετοχή του Αλέξη Παππά στον τελικό του Survivor, καθώς στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης, υπάρχει όρος που αναφέρει πως πρέπει να βρίσκεται εκεί. Ο δημοσιογράφος ανέφερε επίσης, πως πριν από λίγες ημέρες υπήρξε ραντεβού του δικηγόρου του Αλέξη Παππά με την Acun Media, προκειμένου να υπάρξει αποδέσμευση του ηθοποιού από το συμβόλαιο που είχαν υπογράψει. Όλα δείχνουν λοιπόν πως πρέπει να υπάρξει συνεννόηση ανάμεσα σε ΣΚΑΙ και Alpha για να βρεθεί ο Αλέξης Παππάς στον τελικό του Survivor.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ