Survivor – Ασημακόπουλος: Τι λέει η κολλητή φίλη του για την κόντρα του με τον Σάκη Κατσούλη – ΒΙΝΤΕΟ

Για τη φιλία της με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τη συμμετοχή του στο Survivor και την κόντρα του με τον Σάκη Κατσούλη μίλησε μεταξύ άλλων η κολλητή φίλη του, Εύα Μπάση. Όπως είπε στο OPEN, “με τον Γιώργο είμαστε πολλά χρόνια φίλοι. Γνωριζόμαστε 6-7 χρόνια. Είναι πάρα πολύ καλό, ευγενικό και ευαίσθητο παιδί. Δεν έχει καθόλου κακία μέσα του. Ίσως έχασε σε κάποια σημεία τον εαυτό του, αυτό το γελαστό και αυθόρμητο παιδί που ξέρω εγώ.”

Σχετικά με την κόντρα του με τον Σάκη Κατσούλη, η Εύα Μπάση τόνισε ότι “υπάρχει ανταγωνιστικό κλίμα ανάμεσα στον Γιώργο και τον Σάκη Κατσούλη για το ποιος θα κερδίσει”.

Σε ερώτηση για το εάν θα στενοχωρηθεί ο φίλος της γι’ αυτά που ακούγονται περί αισθητικών επεμβάσεων, η ίδια απάντησε ότι “εννοείται ότι θα στενοχωρηθεί, όταν κάποιος λέει για την εμφάνιση και τις αισθητικές επεμβάσεις. Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει”.

Σε ερώτηση εάν τον ενδιαφέρει η δημοσιότητα, είπε ότι “ασχολούνταν και πριν με Instagram, social media γενικότερα. Είχε πάρα πολλούς followers και πριν μπει στο παιχνίδι. Θα έβλεπα ευχαρίστως σε κάποιο πάνελ τον Γιώργο γιατί έχει και πολύ ωραίο πρόσωπο, λαμπερό, ακτινοβολεί θετική ενέργεια και είναι ωραίο στην τηλεόραση να βλέπουμε ωραία και λαμπερά πρόσωπα”.

Για το θέμα που προέκυψε σχετικά με το ότι δίνεται έκπτωση στο μαγαζί του σε όσους τον ψηφίζουν, η Εύα Μπάση υποστήριξε ότι “δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο, αλλά μάλλον είναι ανέφικτο για όσους ψηφίζουν τον Γιώργο – γιατί είναι πάρα πολλά άτομα- να έχουν έκπτωση στο μαγαζί του. Δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λέγεται”.

Δείτε το βίντεο του OPEN:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ