Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος κέρδισε και τη δεύτερη ασυλία του Survivor, κατάφερε να κάνει την ανατροπή. Ενώ μέσα στο ριάλιτι απομένουν πέντε παίκτες, του δόθηκε η δυνατότητα να αναιρέσει την υποψηφιότητά του προς αποχώρηση και να βγάλει στον “τάκο” τον συμπαίκτη του, ο οποίος τον είχε επιλέξει να είναι υποψήφιος. Έτσι υπέδειξε τον Κόρο ως τρίτο υποψήφιο.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Κόρομι.

Τον λόγο πήραν οι τρεις υποψήφιοι οι οποίοι είπαν τη γνώμη τους για την πιο δύσκολη αποχώρηση, καθώς θα είναι η τελευταία πριν τα ημιτελικά των τεσσάρων που θα γίνουν στο Γαλάτσι. “Είμαι θετικός, θέλω να με στηρίξει ο κόσμος, είμαι εδώ για να με κρίνει” είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

“Θέλω να φτάσω στους τέσσερις, θέλω να υπάρχει η γυναικεία παρουσία, θέλω ο κόσμος να μου δώσει την ευκαιρία να πάω ένα ακόμα βήμα που θα είναι το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής μου” είπε η Μαριαλένα.

“Θυμάμαι συνέχεια όλα τα παιχνίδια και τις δύσκολες στιγμές, χαίρομαι για τα πάντα και ευχαριστώ τον κόσμο που με στήριξε στο παιχνίδι. Είμαστε κοντά στο τέλος και θα ήθελα πολύ να με στηρίξει ο κόσμος” είπε ο Γιώργος Κόρομι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ