Survivor: Νέες αλλαγές στο παιχνίδι – Τι θα γίνει σήμερα στο Instagram

Στο Instagram μεταφέρεται σήμερα το απόγευμα το Survivor. Συγκεκριμένα στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί ένα live παιχνίδι ερωτήσεων με τους παίκτες μέσω του λογαριασμού του Γιώργου Λιανού στο Instagram. Στο live κουίζ ερωτήσεων θα συμμετέχουν και οι Τούρκοι παίκτες, με το τουρκικό live στο Ιnstagram να συντονίζει ο Ατζούν.

“Οι τηλεθεατές μπορούν να μπουν στο προφίλ μου στο οποίο έχω ανεβάσει σε stories κάποιες ερωτήσεις. Θέλουμε τις δικές σας απαντήσεις και με βάση αυτές θα γίνει ένα πολύ ωραίο κουίζ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει την Τετάρτη στις 18:00 ώρα Ελλάδας μέσα από το δικό μου Instagram. Κάτι αντίστοιχο θα γίνει και στην Τουρκία”, ανέφερε ο Γιώργος Λιανός που είπε ότι θα εξηγήσει σήμερα τους κανόνες. Επίσης, είπε ότι δεν θα προβληθεί νέο επεισόδιο του Survivor απόψε.

Τι αλλάζει με τις αποχωρήσεις

Συγκεκριμένα, στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού ο παρουσιαστής του Survivor ανακοίνωσε πως οι αποχωρήσεις δεν θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη, αλλά κάθε Κυριακή. “Να ενημερώσω και εσάς και τους τηλεθεατές, ότι επειδή με το νέο σύστημα έχουμε τρεις αγώνες ασυλίας και μία αποχώρηση, θα υπάρξει μια αλλαγή. Η αποχώρηση δεν θα γίνει Τετάρτη, δεν θα έχουμε επεισόδιο. Η αποχώρηση θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή. Πλέον, οι λίγες αποχωρήσεις που έχουν απομείνει θα γίνονται κάθε Κυριακή”, είπε ο παρουσιαστής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ