Ιωάννης Αυλωνίτης: Αποκάλυψε ποιος θέλει να κερδίσει το φετινό MasterChef – ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρώην παίκτης του MasterChef, Ιωάννης Αυλωνίτης, μίλησε στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και αποκάλυψε ποιος θέλει να είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού διαγωνισμού μαγειρικής. Ο Ιωάννης μίλησε για τη σχέση του Διονύση με την Ανούς, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν είχε κάτι παραπάνω από φιλικό με την Μαρία.

«Θέλω νικήτρια τη Μαργαρίτα. Πριν καιν ξεκινήσει το παιχνίδι, από τις οντισιόν, είχα πει στη Μαργαρίτα και τον Διονύση “πάρτε το, εσείς το αξίζετε περισσότερο”. Βέβαια, από αυτά τα δύο άτομα θέλω πιο πολύ να το πάρει η Μαργαρίτα γιατί θέλω πολύ να είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef. Μέσα στο παιχνίδι την έβλεπα να ασχολείται μόνο με τη μαγειρική και τίποτα άλλο. Ο Διονύσης ασχολήθηκε και με άλλα πράγματα πέρα από τη μαγειρική, ίντριγκες, τσακωμούς και θεωρώ δεν θα είναι τόσο δίκαιο απέναντι στη Μαργαρίτα» ανέφερε ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

«Έχω πολύ καλές σχέσεις και με την Ανούς και με τον Διονύση. Ξέρω ότι τα παιδιά είναι καλά αυτή η στιγμή. Αν το προχωρήσουν, δεν θα έλεγα όχι στο να είμαι κουμπάρος. Με τη Μαρία δεν είχαμε τίποτα παραπάνω από φιλικό. Όσο ήμουν εγώ στον διαγωνισμό, έβλεπα μια άψογη σχέση μεταξύ των κριτών, με πολλά πειράγματα μεταξύ τους. Τώρα δεν ξέρω αν έχει βγει η κούραση», πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του MasterChef.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ