Survivor-Γιώργος Λιανός: Η αποκάλυψη για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο – ΒΙΝΤΕΟ

Το Survivor πλησιάζει προς το τέλος του, με τον Ατζούν να κάνει φοβερά δώρα στους νικητές των αγωνισμάτων. Στο επεισόδιο της Κυριακής είδαμε τον Σάκη Κατσούλη, τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τη Μαριάνα Ρουμελιώτη και την Καρολίνα Καλύβα να ταξιδεύουν στο Μαϊάμι και να παρακολουθούν τον αγώνα των Χιτ με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα πλέι οφ του NBA.

Οι τέσσερις παίκτες απόλαυσαν το παιχνίδι από ακριβές θέσεις, πολύ κοντά στον αγωνιστικό χώρο. Δεν κατάφεραν, ωστόσο, να δουν τον Έλληνα σούπερ ή έστω να τον χαιρετήσουν, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός που επίσης ήταν στο γήπεδο.

“Ήταν εξαιρετικά. Υπερθέαμα αυτοί οι αγώνες, αλλά με τις μάσκες, πολύ τυπικοί όλοι. Δεν μας χαιρέτησε ο Αντετοκούνμπο”, δήλωσε ο παρουσιαστής του Survivor και πρόσθεσε: “Δεν κατάλαβε καν ποιοι είμαστε, ούτε βλέμμα δεν γύρισε. Ήταν πολύ δύσκολο να φωνάξουμε με τις μάσκες. Ήταν μπροστά μας και ένας παππούλης που μας είπε ότι αν κατεβάσουμε τη μάσκα κάτω από τη μύτη θα μας πετάξει έξω από το γήπεδο. Ξέρεις πώς είναι εκεί με τους κανόνες”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ