Τινάζει την μπάνκα στον αέρα ο Ατζούν Ιλιτζαλί – Η πρόταση “μαμούθ” στους κριτές του MasterChef

Η συνεργασία του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ συνεχίζεται και την επόμενη σεζόν και εκτός από το The Voice, το Survivor και τοMy Style Rocks έρχονται και άλλα projects.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τούρκος παραγωγός πρότεινε και πήρε έγκριση και για άλλα δύο ριάλιτι μαγειρικού ενδιαφέροντος. Το πρώτο θα είναι το “Κάτι Ψήνεται” το οποίο θα βγει στον αέρα του ΣΚΑΪ στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού. Το δεύτερο μαγειρικό ριάλιτι θα είναι βραδινό και ακούγεται ότι θα είναι το “Top Chef” που είχε προβληθεί το 2010 από τον ΑΝΤ1. Στην Τουρκία ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει τα δικαιώματα του MasterChef και κάπως έτσι πηγές λένε ότι σκέφτηκε να προτείνει στους τρεις κριτές του ελληνικού MasterChef να μετακινηθούν όλοι μαζί στο καινούργιο ριάλιτι που κλείνει για τον ΣΚΑΪ.

Οι φήμες αναφέρουν μαμούθ οικονομική πρόταση που αγγίζει τα διπλά χρήματα από αυτά που εισπράττουν από το ριάλιτι μαγειρικής του Star. Και οι τρεις κριτές αντιστέκονται σθεναρά στη συγκεκριμένη πρόταση και σε πρώτη φάση λέγεται ότι την απέρριψαν.

Πηγή πληροφοριών: ON time

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ