Survivor: Έξαλλοι οι Μπλε με τον Τριαντάφυλλο – Εκτός εαυτού ο Μπόγδανος και ο Ασημακόπουλος – ΒΙΝΤΕΟ

Η στρατηγική του Τριαντάφυλλου να μπαίνει και να βγαίνει στα αγωνίσματα έφερε μεγάλη ένταση στο Survivor. Το αγώνισμα με έπαθλο φαγητού κέρδισε η Κόκκινη ομάδα, όμως οι παίκτες των Μπλε, ένιωθαν αδικημένοι, και ήταν έξαλλοι με τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος επέλεξε σε κάποια run να αγωνιστεί και σε κάποια άλλα όχι.

Οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα και με τον Ηλία Μπόγδανο να είναι εκτός εαυτού, λέγοντας πως τον πνίγει το δίκιο που οι πιο πολλοί παίκτες τρέχουν και τραυματίζονται ενώ ο Τριαντάφυλλος επιλέγει πότε θα αγωνιστεί: «Καθόμαστε εδώ κι αγωνιζόμαστε τρεις μήνες και βγαίνεις και πουλάς παραμύθια, που έχουμε σπάσει τα πόδια μας».

Ασημακόπουλος: Δεν αξίζει να είναι ο Ντάφυ στο Survivor

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, απευθυνόμενος στο τηλεοπτικό κοινό είπε να μην πιστεύουν τον Τριαντάφυλλο, γιατί οι ίδιοι πεινούν ενώ ο Τριαντάφυλλος απολαμβάνει τα έπαθλα λόγω του Σάκη Κατσούλη: «Σας το λέω αυτός ο άνθρωπος δεν αξίζει αν είναι εδώ. Είναι άλλος όταν κλείνουν τα φώτα κι άλλος όταν γράφουν οι κάμερες. Φαίνεται άγγελος αλλά μόνο άγγελος δεν είναι. Πεινάμε, τρώω καρύδα που έχω δυσανεξία. Χάνουμε τα έπαθλα εξαιτίας του καραγκιόζη. Υποτίθεται ότι έχω έρθει σε ένα παιχνίδι αξιοκρατικό. Δεν γίνεται αυτό; Πόσο άλλο;»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ