Άγριες Μέλισσες: Θα είναι στην τρίτη σεζόν η Βιολέτα; – Τι αποκάλυψε η Θεοφανία Παπαθωμά – ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” εμφανίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες. Η γνωστή ηθοποιός έκανε μάλιστα και ένα μικρό spoiler για την επόμενη σεζόν της σειράς-φαινόμενο του ΑΝΤ1.

«Η Βιολέτα θα συνεχίσει και την τρίτη σεζόν. To σενάριο γράφεται τώρα όμως ξέρω ότι την δούμε εντελώς διαφορετική. Θα είναι και εμφανισιακά αλλαγμένη η Βιολέτα, αλλά δεν ξέρω περισσότερα», ανέφερε η Θεοφανία Παπαθωμά το ρόλο της Βιολέτας, ενώ μιλώντας για τον θάνατο του Μιλτιάδη (Γιώργος Γάλος) δήλωσε ότι θα της λείψει πολύ. «Είναι πολύ άτυχη η Βιολέτα κι έχει παλέψει σκληρά για να σταθεί στα πόδια της» συμπλήρωσε.

Αναφερόμενη στην επιτυχία της σειράς του ΑΝΤ1, η γνωστή ηθοποιός τόνισε πως «όλη αυτή η αγάπη του κόσμου είναι καταπληκτική. Είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να πάρεις σε μία δουλειά. Είναι η καλύτερη ανταμοιβή. Το καλύτερο είναι ότι υπάρχει κόσμος που μου λέει ότι η σειρά τους κρατάει παρέα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Τι άλλο να θέλει ένας ηθοποιός παρά να δώσει χαρά στο κοινό;».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ