MasterChef: Η αναποδιά που προκάλεσε ένταση – Το “καρφί” του Ιωάννη για τον Διονύση – ΒΙΝΤΕΟ

Μία αναποδιά που συνέβη στον Ιωάννη κατά τη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef έφερε ένταση στην Κόκκινη ομάδα.

Τη στιγμή που πήγε να σηκώσει το blender, έφυγε ο πάτος του σκεύους και χύθηκε το μείγμα που είχε ετοιμάσει ο Ιωάννης. Ο παίκτης κλήθηκε να φτιάξει ξανά την παρασκευή και σε αυτή του την προσπάθεια δεν τον βοήθησε ο Διονύσης. Ο Ιωάννης ενοχλήθηκε πολύ από τη στάση του Διονύση.

“Μου λέει ο Διονύσης τι έγινε και του λέω ότι μου χύθηκε η σούπα και βλέπω τον Διονύση να συνεχίζει να στήνει το πιάτο του. Και να φεύγει η Μαργαρίτα από το πιάτο της και να του λέει του Διονύση να με βοηθήσει”, είπε μεταξύ άλλων ο Ιωάννης.

“Αγχώθηκα και πιο πολύ νευρίασα με τον Διονύση γιατί εγώ έτρεχα να βρω υλικά και τα σκεύη μου. Στις δύο βόλτες που έκανα μέχρι τη λάντζα έβλεπα τον Διονύση να στήνει το πιάτο του”, σημείωσε.

“Δίπλα του καιγόταν ο κόσμος και ο Διονύσης κοιμόταν όρθιος. Είχε επικεντρωθεί στο δικό του πιάτο. Διονύση σήμερα είναι ομαδικό. Πρέπει να πάμε ομαδικά καλά, δεν έχει ούτε ψηφοφορίες, ούτε βαθμολογίες. Θα πάμε και οι τέσσερις να μαγειρέψουμε”, ανέφερε η Μαργαρίτα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ