• Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η αποκάλυψη της Ρίζως για τις δραματικές εξελίξεις στο Διαφάνι

  10:06 πμ, Κυριακή 16 Μάι 2021 10:06 πμ, Κυριακή 16 Μάι 2021

  Η Ελένη Καρακάση, η οποία ενσαρκώνει την Ρίζω στις "Άγριες Μέλισσες" μίλησε στο Τύπος TV για τις εξελίξεις στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 και όσα θα δούμε καθώς πλησιάζουμε στο φινάλε του δεύτερου κύκλου, το οποίο θα είναι αιματοβαμμένο. Η ηθοποιός θα συνεχίσει και στην τρίτη σεζόν.

  Απόψε, η ηθοποιός θα κάνει μια guest εμφάνιση στο YFSF. "Μου πρότειναν να κάνω μια εμφάνιση, είναι ένα σόου που το αγαπώ πολύ, έχω βρεθεί σε δύο διαφορετικές θέσεις, οπότε ό,τι κι αν μου ζητούσαν θα το έκανα με χαρά. Θα υποδυθώ ένα πρόσωπο το οποίο έχω ενσαρκώσει ξανά, με διαφορετικό όμως τραγούδι" αποκάλυψε.

  Σχετικά με τον ρόλο της στις "Άγριες Μέλισσες" είπε ότι δεν αγχώθηκε ποτέ. "Δεν αγχώθηκα ποτέ για τον δικό μου ρόλο, δεν έχω ρωτήσει ποτέ πού θα πάει ο ρόλος μου σε όλες τις δουλειές που έχω κάνει".

  "Ο κόσμος έχει αγαπήσει όλους τους ήρωες, καθώς πολλές ιστορίες εκτυλίσσονται παράλληλα. Αυτό έχει να κάνει με το υπέροχο σενάριο, όλοι οι ήρωες έχουν τις ιστορίες τους. Ακόμη και οι δεύτεροι ρόλοι είναι πολύ ωραία φωτισμένοι, δεν έχει σημασία πόση ώρα παίζεις, μία ατάκα σου όμως μπορεί να «γράψει». Μέσα από αυτή τη σειρά βλέπουμε, επίσης, οικείες εικόνες, όλοι μας αναγνωρίζουμε πρόσωπα και καταστάσεις είτε από αφηγήσεις δικών μας ανθρώπων είτε από ελληνικές ταινίες. Είναι ένα οικείο κομμάτι της ιστορίας" τόνισε.

  "Αυτό που βρήκε τον έρωτα… (γέλια). Νομίζω ότι ο κόσμος το ήθελε πολύ και οι σεναριογράφοι το έκαναν πράξη. Όσον αφορά στη συνέχεια, η Ρίζω θα είναι συμπαραστάτρια στα αγαπημένα της πρόσωπα και στα όσα θα συμβούν. Στο Διαφάνι έρχονται δραματικές και καταιγιστικές εξελίξεις που το κοινό δεν φαντάζεται" συμπλήρωσε.

  "Είναι ένας ρόλος που έχω αγαπήσει πολύ, ο κόσμος με φωνάζει Ρίζω και αυτό θα συνεχιστεί. Οι ρόλοι της τηλεόρασης έρχονται και παρέρχονται. Είναι πολύ ωραίο αυτό που μου συμβαίνει αλλά μέχρι εκεί. Παίρνω αγάπη και αναγνώριση και από το κοινό και από τον καλλιτεχνικό κόσμο. Με βοήθησε στο να έχω και περισσότερες προτάσεις. Δεν αφήνω, όμως, τον εαυτό μου να επηρεαστεί, δεν μπορώ να παραμυθιαστώ στα 48 μου. Αυτή την επιτυχία δεν την έχω βιώσει ξανά. Όμως αυτή η επιτυχία κρατάει για τώρα. Τώρα μπορώ να βγαίνω να δίνω συνεντεύξεις, να μιλάω και για τα άλλα πράγματα που κάνω στη ζωή μου. Ξέρω πολύ καλά ότι όταν τελειώσουν οι «Άγριες Μέλισσες» και αν δεν έρθει κάποια άλλη σειρά, όταν θα θέλω να μιλήσω για κάτι θεατρικό, για παράδειγμα, δεν θα ανοίγουν εύκολα οι πόρτες. Το έχω βιώσει και το ξέρω καλά. Το σκαμπανέβασμα το καλλιτεχνικό το έχω ζήσει και το ξέρω. Για όλους αυτούς τους λόγους, όμως, είναι διπλή ευλογία για μένα οι «Άγριες Μέλισσες»" σημείωσε.

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα