Survivor: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος αποχώρησης του Πάνου Καλίδη – ΒΙΝΤΕΟ

Σαν “βόμβα” έπεσαν οι αποκαλύψεις που έγιναν στην εκπομπή Το Πρωινό σχετικά με τον Πάνο Καλίδη και συγκεκριμένα για την αποχώρησή του από το Survivor.

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι ο Τζέιμς Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη απαίτησαν από την παραγωγή να αποχωρήσει ο γνωστός τραγουδιστής από το ριάλιτι επιβίωσης.

“Δεν αποχώρησε οικειοθελώς ο Πάνος Καλίδης από το Survivor. Έγινε ένας μεγάλος καβγάς, κάποια στιγμή ο Πάνος Καλίδης είπε κάποια πράγματα που ο Νίκος, ο Τζέιμς και η Άννα Μαρία Βέλλη τα θεώρησαν υπερβολικά προκλητικά εναντίον τους, κατ’ ιδίαν. Δεν το είδαμε ποτέ. Εμείς είδαμε τεταμένες σχέσεις. Δεν το είδαμε ποτέ”, αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

“Πήγαν οι τρεις τους στην παραγωγή και είπαν: ‘Αν δεν διώξετε τον Πάνο Καλίδη, εμείς οι τρεις αποχωρούμε από το παιχνίδι’. Προσπάθησε η εταιρεία παραγωγής και ο Ατζούν να τους μεταπείσει, ήταν ανένδοτοι. Έδωσαν διορία και είπαν ότι ‘αν δεν φύγει ο Πάνος Καλίδης από το παιχνίδι, εμείς οι τρεις αποχωρούμε”, σημείωσε ο γνωστός παρουσιαστής.

“Η παραγωγή τα έβαλε σε μία ζυγαριά, από τη μία ο Πάνος Καλίδης και από την άλλη τρεις παίκτες, και αποφάσισε να ‘θυσιάσει’ τον Πάνο Καλίδη. Έπιασε, λοιπόν, τον Πάνο Καλίδη και του είπε: ‘για να μην σε τσαλακώσουμε, για να μην φανεί ότι εμείς σε κάνουμε να αποχωρήσεις, πάρε το πάνω σου πες ότι κουράστηκες’ και έτσι αποχώρησε από το παιχνίδι. Για αυτό στην αποχώρηση ο Πάνος Καλίδης ζητά συγγνώμη αν στενοχώρησε κάποιους”, πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ