Κρατερός Κατσούλης: Έχω τελειώσει από την πρωινή ζώνη – Ήταν μία απόφαση που έπρεπε να παρθεί

Ο Κρατερός Κατσούλης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο Πρωινό μετά την αποχώρησή του από την εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου”.

“Φυσικά μου έχει λείψει το θέατρο. Το θέατρο έχει λείψει σε όλους τους ηθοποιούς ανά την Ελλάδα και σε όλους τους θεατές ανά την Ελλάδα. Αδίκως, κατ’ εμέ μας έκλεισαν, δεν μπήκαν στη διαδικασία να μας περιορίσουν κάπως. Πέρα από το τρομακτικό οικονομικό πρόβλημα που έχει δημιουργήσει σε κάποιους συναδέλφους είναι μία έλλειψη έκφρασης μίας πολύ σπουδαίας τέχνης που έχει πολλά καλά πράγματα να δώσει”, είπε ο Κρατερός Κατσούλης.

“Σήμερα δεν πρόλαβα να καταλάβω πολλά πράγματα γιατί ξύπνησα περίπου την ίδια ώρα, η διαφορά ήταν ότι έφαγα την ίδια ώρα με τα παιδιά μου αντί να τρέχω σαν τον μουρλό και μετά έκανα όλες τις υπόλοιπες δουλειές που θα έκανα μετά λίγο πιο νωρίς. Οπότε κατάλαβα τη μέρα λίγο καλύτερα. Αλλά, ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει πολλά πράγματα”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

“Ήταν μία απόφαση η οποία έπρεπε να παρθεί κάποια στιγμή για να μπορέσω να συμμετάσχω όπως πρέπει στην ταινία, στη ‘Σμύρνη μου αγαπημένη’. Τα γυρίσματα έρχονται τον Ιούνιο, οι πρόβες έχουν ξεκινήσει ήδη. Είναι ένα τεράστιο project, είναι μία πολύ σπουδαία δουλειά… Οι ανάγκες μίας καθημερινής εκπομπής είναι πάρα πολύ έντονες, ο χρόνος είναι πολύ συγκεκριμένος. Δεν μπορείς να ξενυχτάς, δεν μπορείς να μην κοιμάσαι καλά εάν θέλεις να κάνεις σωστά τη δουλειά σου. Άρα αρχίζεις και κόβεις πράγματα. Σε αυτά τα πράγματα που κόπηκαν ήταν ότι είχε σχέση με την υποκριτική. Όσες φορές το προσπάθησα έγινε αλλά είχε πολύ μεγάλο κόστος”, σημείωσε και πρόσθεσε:

“Είμαστε τέσσερα χρόνια μαζί στο συγκεκριμένο κανάλι και με τους συγκεκριμένους συνεργάτες, είναι άνθρωποι μας, έχουμε δημιουργήσει σχέσεις σημαντικές. Δεν αποκλείεται να κάνουμε και άλλα πράγματα με το Star του χρόνου. Δεν μπορώ να πω περισσότερα… Από την πρωινή ζώνη την καθημερινή έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος και έχω τελειώσει”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ