Survivor – Φίλος Τριαντάφυλλου: Θα φτάσει τελικό γιατί είναι αληθινός – Τι αποκάλυψε για την ημέρα που ο τραγουδιστής έχασε τον πατέρα του

Ο παιδικός φίλος του Τριαντάφυλλου, Μιχάλης Πετρίδης, μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε για τον τραγουδιστή, την μέρα που έχασε τον πατέρα του καθώς και τη συμμετοχή του στο Survivor.

“Ο Τριαντάφυλλος είναι παιδικός μου φίλος. Αυτή την ημέρα ο Τριαντάφυλλος έκανε πρεμιέρα. Είμαστε γείτονες, μας χωρίζει ένα τοίχος. Εκείνη την ημέρα έχασε τον μπαμπά του. Θαμώνας ήταν ο πατέρας του. Εκείνη την περίοδο περάσαμε πολύ δύσκολα”, είπε μεταξύ άλλων ο παιδικός φίλος του Τριαντάφυλλου.

“Ο Τριαντάφυλλος είναι αληθινός. Ο κόσμος ψάχνει το αληθινό. Η ζωή του ήταν Survivor. Μόνος του έκανε την καριέρα του, με τη βοήθεια του Θεού. Ότι κάνει είναι αληθινό, δεν είναι ψεύτικο. Με τον Τριαντάφυλλο είμαστε πολύ δεμένοι. Πέρσι μου έτυχε κάτι οικογενειακό, ήμουν στην Αθήνα για μία εγχείρηση του παιδιού μου, χωρίς να τον ενημερώσω, με στήριξε πάρα πολύ. Αυτός είναι ο Τριαντάφυλλος και για αυτό θα πάει και τελικό. Ο Τριαντάφυλλος είναι αληθινός”, σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ