Survivor – Το ερωτικό καβγαδάκι Σάκη και Μαριαλένας: Έφυγες από τους μπλε και δεν έχω κανέναν

Μια νέα ήττα για τους μπλε τους έφερε αντιμέτωπους με την ψηφοφορία και την αποχώρηση στο Survivor. Η Μαριαλένα έριξε το φταίξιμο της ήττας στο πάθος που δεν βγάζουν οι συμπαίκτες της, ενώ νευρίασε που στην Πούντα Κάνα θα πήγαινε να «παρτάρει» ο Σάκης. Η Μαριαλένα δεν είναι καλά ψυχολογικά με τις ήττες και όταν ο Σάκης Κατσούλης προσπάθησε να την πλησιάσει για να δει τι έχει, οι προσπάθειες του κατέληξαν σε ερωτικό καβγαδάκι. Τον κατηγόρησε πως της φώναξε και της μίλησε απότομα, ενώ άρχισε να αμφιβάλλει για τον πρώην σύντροφό της και την παρουσία του στο ριάλιτι επιβίωσης.

“Αυτό είναι που λέγαμε ότι θα γίνει μόλις χωριστούν οι δύο ομάδες, ότι δεν θα έχουμε ο ένας τον άλλον. Και τώρα γίνεται. Και για μένα δεν είναι το ίδιο να πάω να διασκεδάσω χωρίς εσένα. Και για σένα δεν είναι το ίδιο να χάνεις ή να κερδίζεις” της είπε ο Σάκης. Εκείνη του απάντησε ότι έχει κουραστεί, ενώ ο Σάκης προσπάθησε να της δώσει κουράγιο.

“Υπομονή, δεν τα έχεις παρατήσει ποτέ για να το κάνεις τώρα”.

“Αύριο εσύ θα φύγεις, εγώ τι θα κάνω μόνη μου;” του είπε.

Ο Σάκης Κατσούλης περιέγραψε στην κάμερα ότι προσπάθησε να της μιλήσει στη θάλασσα ενώ εκείνη άρχισε να υψώνει τον τόνο της φωνής της και να λέει ότι της φώναξε και της μίλησε απότομα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ