Άγριες Μέλισσες: Ο εκβιασμός της Ανέτ στον Δούκα για να προστατέψει τον Μιλτιάδη

Οι «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν τη Δευτέρα του Πάσχα με εκδικητικές διαθέσεις. Ο Μελέτης με τη βοήθεια του Μεγαρίτη ανακαλύπτει πως ο Δούκας δολοφόνησε τον Θέμελη. Η Ανέτ, βλέποντας πως ο αδελφός της συνεχίζει τα ύπουλα σχέδιά του, αποφασίζει να τον σταματήσει.

Εκβιάζει τον Δούκα για να τον κάνει να ομολογήσει στην Αστυνομία ότι εκείνος σκότωσε τον Θέμελη. Σύμφωνα με δημοσίευμα του MYtv η Ανέτ βρίσκεται ακόμη μια φορά ανάμεσα στα αδέλφια της και ανησυχεί πολύ για την κατάσταση του Μιλτιάδη. Ξέρει πως ο Δούκας είναι αδίστακτος και ικανός να κάνει τα πάντα προκειμένου να δει τον αδελφό τους να καταστρέφεται. Έτσι, αποφασίζει να βγάλει κι εκείνη τα “όπλα” της και να περάσει στην αντεπίθεση. Εκβιάζει τον Δούκα ότι θα αποκαλύψει την αλήθεια για το φόνο του Θέμελη στην αστυνομία. Εκείνος πιστεύει πως δεν εννοεί όσα λέει, όμως η Ανέτ ζητάει συγκεκριμένο αντάλλαγμα για να μην κάνει πράξη τις απειλές της.

Ο Δούκας είναι σε αδιέξοδο, αλλά σκέφτεται τρόπους να ξεγλιστρήσει και αυτή τη φορά, καθώς καταλαβαίνει ότι η Ανέτ ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την απειλή της. Στο πλευρό του έχει ακόμα μια φορά τον Μελέτη, ο οποίος υπακούει σε όλες τις εντολές του. Ωστόσο, όσο οι μέρες περνούν, οι τύψεις και οι ενοχές πιέζουν την Ανέτ, καθώς τα μυστικά βαραίνουν μέσα της όλο και περισσότερο. Δεν μπορεί να διαχειριστεί όλα όσα συμβαίνουν, αλλά και το γεγονός πως έχει καλύψει ένα τόσο μεγάλο έγκλημα όπως είναι ο φόνος ενός ανθρώπου. Από την άλλη, τη στεναχωρεί και η στάση του Μιλτιάδη, αλλά και το γεγονός πως ο Μελέτης συνεχίζει να πράττει όσα του λέει ο Δούκας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ