Κατερίνα Ζαρίφη: Αν μου κάνει πρόταση η Ελένη Μενεγάκη θα βρούμε την άκρη

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στην κάμερα του “Πρωινού” και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με την Ελένη Μενεγάκη. Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ανταλλάσσει μηνύματα με την Ελένη Μενεγάκη, η οποία επιστρέφει στην τηλεόραση με εκπομπή στο Mega.

“Εάν μου κάνει πρόταση η Ελένη θα τη βρούμε την άκρη. Ό,τι μιλάμε, μιλάμε, έχουμε ανταλλάξει μηνύματα. Είναι ήξεις αφίξεις. Είναι από τις καλύτερες συνεργασίες που έχω κάνει. Έχουμε χημεία, έχουμε κάρμα με αυτή τη γυναίκα. Ούτε ξέρω τι θέλω. Μπορεί να με δεις του χρόνου σε κάνα βουνό στην Ικαρία”, τόνισε η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία στη συνέχεια αναφέρθηκε στα πρόσωπα που πιστεύει ότι πρέπει να έχει η Ελένη Μενεγάκη, στην εκπομπή της.

“Πρέπει να συνεχίσει στην ίδια ζώνη. Θα έλεγα ότι θα πρέπει να κάνει το γνωστό mixed grill, παλιό-καινούριο. Κουτσογιαννόπουλο θα έλεγα στάνταρ γιατί έχουν φοβερή χημεία, Γκουντάρα βάζω, και καινούριο κάτι πολύ κόντρα, τύπου Πασσά, μια ροκ γκόμενα, κάνα τράπερ”, κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ