Survivor – Αλέξης Παππάς: Ο Σάκης είναι καψούρης με τη Μαριαλένα – Τι είπε για τη σύντροφό του – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αλέξης Παππάς που αποχώρησε από το Survivor αναφέρθηκε στους συμπαίκτες του, στη σχέση του Σάκη με τη Μαριαλένα καθώς και στη σύντροφό του.

“Όλα τα παιδιά όταν μπαίνουν μέσα λένε ποια είναι η αίσθηση τους. Δε μας λένε πως ο κόσμος δεν μας γουστάρει. Ο Ταβλαδάκης είπε στην τριάδα ότι είναι οι πιο μισητοί παίκτες, αλλά σε ό,τι αφορά εκείνον, ως τηλεθεατή”, είπε μιλώντας στο Love It ο Αλέξης Παππάς, αναφερόμενος στο τι τους έλεγαν οι καινούργιοι παίκτες όταν έμπαιναν στο ριάλιτι επιβίωσης.

“Δεν μπορεί να έχουμε τριβές με τον Ηλία ή με τον Τζέιμς και να έχει ο Σάκης επαφές με τον Κόρομι στην καλύβα που μένει και ο Τζέιμς και ο Νίκος. Ήταν πάντα επικίνδυνο κάποιος να φτάσει πολύ κοντά στον Τζέιμς, ο οποίος είναι πανέξυπνο παιδί. Ο Σάκης ομόρφυνε τη Μαριαλένα, ήταν πολύ άγρια η Μαριαλένα. Εγώ βλέπω δύο παιδιά τα οποία είναι πάρα πολύ καλά και γουστάρουν και το δείχνουν σε όλους. Έβαλα το χεράκι μου να έρθουν πιο κοντά. Μίλησα και με τη Μαριαλένα και με τον Σάκη. Όταν βλέπω ότι η Μαριαλένα νιώθει καλά δεν μπορώ να μην της θυμίσω ότι ο λόγος που νιώθει έτσι είναι γιατί ήρθε ο Σάκης… Δεν ξέρω από εδώ και πέρα τι πρόκειται να κάνουν. Δεν ξέρω αν θα έχουμε γάμο. Ο κουμπάρος παίρνει εντολές. Αν θα έχουμε γάμο θα είμαι ο τρίτος που θα το μάθει… Ο Σάκης είναι περισσότερο καψούρης. Έχει πει στο παρελθόν πως ήρθε στο Survivor για να βοηθήσει τη Μαριαλένα. Εγώ κρατάω μικρό καλάθι… Πιστεύω ότι η τοποθέτησή του ήταν στρατηγική” ανέφερε ο πρώην παίκτης του Survivor.

“Η Μαριαλένα μου είπε για τον Γιώργο Λιβάνη πως είναι άλλη ιστορία χρονικά. Δεν έχει καμία σχέση η μία σχέση με την άλλη. Με τον Σάκη ήταν δύο χρόνια μαζί και έλεγαν πως ήθελαν να εξελιχθεί η σχέση τους… Η Μαριαλένα πριν μπει ο Σάκης ήταν ύαινα. Την αλλάζει μέσα σε τρεις τέσσερις μέρες τελείως. Γίνεται ένα κοριτσάκι 15 χρόνων. Έχει ομορφύνει 100%. Δεν μπορώ να το περάσω απαρατήρητο και να βασιστώ σε μία σχέση ενός μήνα, μικρής διάρκειας με τον Γιώργο Λιβάνη. Η επιρροή που έχει ο Σάκης πάνω της δεν έχει καμία σχέση με την επιρροή που μπορεί να έχει κάποιος άλλος”, σημείωσε.

“Δεν ξέρω αν υπάρχει η σχέση μου ακόμη μετά από τόσο καιρό. Εγώ είχα πει σε αυτή την κοπέλα ότι λογικά μέχρι 25 Μαρτίου θα είμαι έξω. Σιγά μην κάτσω παραπάνω. Δεν θα παντρευόμασταν 25 Μαρτίου. Έχουμε βρεθεί μόνο μία φορά, είχαμε έρθει πολύ κοντά αν και από απόσταση. Έχουμε αφήσει στα μισά μία ιστορία. Είναι από τα πράγματα που σου συμβαίνουν μια φορά. Είναι αυτό το κεραυνοβόλο”, είπε για τη σύντροφό του.

“Δεν ξέρω αν με έκανε unfollow ο Ανδρέας Γεωργίου. Είχαμε μια σχέση επαγγελματική, η οποία έληξε. Δεν είχαμε αναπτύξει προσωπικές σχέσεις ποτέ”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Παππάς ερωτώμενος για τους επικριτές του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ