Φάρμα – Ειρήνη Κολιδά: Τι αποκάλυψε για τη σχέση της Κυριακής με τον Ντούπη – ΒΙΝΤΕΟ

Η Ειρήνη Κολιδά αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στη Φάρμα καθώς και στους πρώην συμπαίκτες της.

“Ήταν ο συνθήκες τέτοιες στη Φάρμα όπου για εμένα δεν κόλλαγε να είμαι διαφορετική. Ήμουν σε ένα χωριό, έπρεπε να κάνουμε αγροτικές δουλειές, έπρεπε να είμαστε ενεργοί γιατί αν δεν ήσουν ενεργός δεν θα μπορούσες να επιβιώσεις. Άρχισα να σκέφτομαι ότι θέλω να φύγω από τη Φάρμα γιατί μου έλειπε πάρα πολύ το παιδί μου. Το βράδυ σκεφτόμουν το παιδί μου και το πόσος καιρός έχει περάσει χωρίς αυτό. Το σκεφτόμουν καιρό πριν ότι θέλω να το κάνω κάποια στιγμή”, είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή ‘Το Πρωινό’ η Ειρήνη Κολιδά αναφερόμενη στην απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς από το αγροτικό ριάλιτι.

“Θα μπορούσα σίγουρα να φτάσω τελικό και σίγουρα θα μπορούσα να διεκδικήσω το έπαθλο του τελικού. Όμως επειδή είμαι άνθρωπος που σκέφτομαι με το συναίσθημα, είχα φτάσει στο τέλμα μου. Δεν ένιωθα ότι θέλω παραπάνω. Άρχισα να μην περνάω καλά. Το σκεφτόμουν δύο εβδομάδες πριν και σκεφτόμουν πώς θα το κάνω και με ποιον τρόπο”, ανέφερε η πρώην παίκτρια της Φάρμας.

“Ο Ντούπης με την Κυριακή δεν ξέρω αν είναι ζευγάρι, αλλά σίγουρα είναι ερωτευμένοι. Η Κυριακή πιστεύω ότι έχει αισθήματα για εκείνον αλλά επειδή είναι γυναίκα και επειδή αντιλαμβάνεται ότι είναι σε παιχνίδι ίσως για αυτό κρατιέται παραπάνω. Εγώ πιστεύω ότι στην έξω τους ζωή ότι θα είναι ζευγάρι”, σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ