Survivor: “Η γυναίκα του Τριαντάφυλλου δεν είναι εκδηλωτική” λέει φίλος του τραγουδιστή

Ο φίλος του Τριαντάφυλλου, Νίκος Γιάννου, μίλησε στο “Πρωινό” για τη σχέση του τραγουδιστή με τη σύζυγό του Δήμητρα Σιαμπάνη. Τις τελευταίες ημέρες έχουν κυκλοφορήσει διάφορα σενάρια που θέλουν το ζευγάρι να αντιμετωπίζει προβλήματα, με τη γυναίκα του Τριανταφύλλου να τα διαψεύδει κατηγορηματικά.

Το ¨με αγαπάς;” του Τριαντάφυλλου που έμεινε αναπάντητο από τη Δήμητρα

Αφορμή στάθηκαν τα όσα έγιναν στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε την Τετάρτη, όπου οι Κόκκινοι κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με συγγενικά τους πρόσωπα.

Ο Τριαντάφυλλος αντάλλαξε μηνύματα με τη σύζυγο του Δήμητρα, ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η ίδια δεν του απαντούσε στην ερώτηση “Μ’αγαπάς”;

“Δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν θα μου άρεσε εμένα η γυναίκα μου, μετά από 4,5 μήνες που είμαι μέσα σε ένα παιχνίδι, να μου μιλήσει με αυτόν τον τρόπο”, τόνισε ο Νίκος Γιάννου και πρόσθεσε:

“Όμως, πρώτον δεν είναι η γυναίκα μου και δεύτερον ο χαρακτήρας της Δήμητρας είναι αυτός. Στον Τριαντάφυλλο αρέσει αυτό το πράγμα, εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω. Η Δήμητρα δεν είναι εκδηλωτικός άνθρωπος. Είναι έτσι η σχέση τους! Του αρέσει αυτό του Τριαντάφυλλου, του αρέσει να βασανίζεται”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ