Survivor: Τι αποκάλυψε η σύντροφος του Αλέξη Παππά για τη σχέση τους – ΒΙΝΤΕΟ

Η Alessia Demetz, η σύντροφος του Αλέξη Παππά, αποκάλυψε τον τρόπο που γνωρίστηκαν καθώς και ότι έχουν συναντηθεί μόνο μία φορά.

“Συναντηθήκαμε τον Αύγουστο στο Μόντε Κάρλο, στο κέντρο εκεί όπου υπάρχει ένα ιστορικό εμπορικό κέντρο, γνωριστήκαμε εκεί στις κυλιόμενες σκάλες. Ο Αλέξης ανέβαινε και εγώ κατέβαινα. Κοιταχτήκαμε και χαμογέλασε ο ένας στον άλλο. Εκείνος κρατούσε ένα μεγάλο κουτί το οποίο το άφησε και κατέβηκε τις σκάλες για να με βρει να με γνωρίσει. Έτρεξε πίσω μου και μου έλεγε ‘συγγνώμη, συγγνώμη να σας πως κάτι’”, είπε για την πρώτη τους γνωριμία μιλώντας στον ΑΝΤ1.

“Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και ξεκινήσαμε να μιλάμε… Υπάρχει μία σχέση η οποία κράτησε μέσω τηλεφώνου, εξαιτίας της απόστασης. Κοιμόμασταν μαζί με το τηλέφωνο ανοιχτό. Είχαμε πει πως στις 25 Μαρτίου θα παντρευόμασταν. Ήταν μία σχέση διαδικτυακή. Είναι κάτι το οποίο το αισθάνεσαι, είναι σαν να γνωριζόμαστε. Ο γάμος ήταν περισσότερο ένα παιχνίδι που κάναμε μεταξύ μας”, αποκάλυψε για την προσωπική τους ζωή.

“Η παραγωγή του Survivor με ενημέρωσε ότι θα μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του σε πέντε μέρες. Μου είχε ζητήσει να του υποσχεθώ ότι μέχρι να γυρίσει δεν θα δώσω την καρδιά μου σε άλλον. Θέλω να τον συναντήσω για να δω αν άξιζε τον κόπο. Του υποσχέθηκα ότι θα είμαι πιστή και ήμουν. Περιμένω να τον γνωρίσω από κοντά”, πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ