ΕΡΤ: Επιστρέφει “Το μικρό σπίτι στο λιβάδι” – Πότε κάνει πρεμιέρα

Το μικρό σπίτι στο λιβάδι”, μία από τις πιο αγαπημένες κλασικές σειρές που έγινε γνωστή μέσα από τη δημόσια τηλεόραση πριν από 46 ολόκληρα χρόνια επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες. Η ΕΡΤ εξασφάλισε την Deluxe Remastered Edition της οικογενειακής αυτής τηλεοπτικής σειράς.

Η σειρά θα προβληθεί σε ποιότητα High Definition, αλλά οι τεχνικοί της ΕΡΤ επεξεργάστηκαν τις νέες κόπιες, ώστε να μην μεταδοθούν με υπότιτλους, αλλά με το αυθεντικό ντουμπλάζ και τις φωνές που έχει αγαπήσει το τηλεοπτικό κοινό εκείνες του Χρήστου Τσάγκα, του Ντίνου Καρύδη, της Ματίνας Καρρά, της Έφης Πίκουλα, της Αλεξίας Ασκαρίδου και άλλων γνωστών ηθοποιών.

Η ΕΡΤ έχει εξασφαλίσει και τους εννέα κύκλους με 212 επεισόδια και η σειρά θα αρχίσει να μεταδίδεται καθημερινά στην ΕΡΤ1, στις 7 το απόγευμα. “Το μικρό σπίτι στο λιβάδι” θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 20 Απρίλιου. Τα επεισόδια θα βρίσκονται και στη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, το ERTFLIX

Για όσους δεν τη θυμούνται ή δεν έχει τύχει να τη δουν η οικογενειακή αυτή σειρά που εκτυλίσσεται κάπου στην Άγρια Δύση, στη Μινεσότα, άρχισε να μεταδίδεται από το 1975 στην Ελλάδα και αγαπήθηκε αμέσως από το τηλεοπτικό κοινό, από το σήμα αρχής με το κοριτσάκι με τις κοτσίδες να σκοντάφτει στο λιβάδι μέχρι το «Καληνύχτα» της οικογένειας, όταν κλείνουν τα φώτα.

Ο Τζο Ίνγκαλς με την αξιαγάπητη οικογένειά του, μέσα από την καθημερινότητά τους διδάσκουν το ήθος και την αγάπη, ενώ σε σχεδόν σε κάθε επεισόδιο οι πρωταγωνιστές εμπλέκονται σε περιπετειώδεις καταστάσεις με σασπένς και αγωνία. Μπορεί να ηχεί παράδοξο, αλλά η σειρά ακόμη και στις μέρες μας πολύ συχνά αποδεικνύεται επίκαιρη, καθώς οι πολυάριθμοι παγκοσμίως πιστοί θαυμαστές της εντοπίζουν αναφορές στο σήμερα, με πλέον πρόσφατο παράδειγμα δύο επεισόδια τα οποία έγιναν viral, καθώς οι πρωταγωνιστές είχαν “προβλέψει” την πανδημία του κορονοϊού.

Πηγή πληροφοριών: ert.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ