Γιώργος Καραϊβάζ: Το συγκινητικό μήνυμα των συνεργατών του – Ένα κεράκι και λουλούδια στο γραφείο του

Με μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook οι συνεργάτες του Γιώργου Καραϊβαζ από την εκπομπή ‘Αλήθειες με τη Ζήνα’ είπαν το δικό τους αντίο στον δημοσιογράφο που δολοφονήθηκε με δέκα σφαίρες έξω από το σπίτι του στον Άλιμο το μεσημέρι της Παρασκευής.

“Η καρδιά μας αιμορραγεί… Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβαζ, του Γιώργου μας, είναι μια πραγματικότητα πέρα από την αντοχή μας… Ο Γιώργος δεν ήταν απλώς ένας συνεργάτης. Ήταν συνοδοιπόρος της ψυχής μας. Ο άνθρωπος που με το χαμόγελο και τη γλυκιά του κουβέντα έδινε φως στην καθημερινότητα μας και με τη στωικότητά του προωθούσε τη σκέψη μας σε άλλα μονοπάτια. Ο άγριος, ο απάνθρωπος χαμός του είναι μια πληγή που θα μείνει ανοιχτή και ίσως μαλακώσει όταν βρεθούν οι άνθρωποι που του πήραν τη ζωή και τον έκλεψαν από τους δικούς του, από όλους μας. Σας ευχαριστούμε που βρίσκεστε δίπλα μας. Νιώθουμε την αγάπη και τη συμμετοχή σας στον σπαραγμό μας. Είμαστε όλοι σε σοκ. Όταν οι λέξεις επιστρέψουν στα χείλη μας θα τα πούμε. Όλα…”.

Ο Γιώργος Μουκάνης, σκηνοθέτης της εκπομπής ‘Αλήθειες με τη Ζήνα’ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook δημοσίευσε μία φωτογραφία από το γραφείο του αδικοχαμένου δημοσιογράφου την οποία συνόδευσε με το μήνυμα: “…μια άδεια καρέκλα, ένα κεράκι, λίγα λουλούδια…δεν θα ‘ρθει σήμερα ο Γιώργος… το πλάνο στο στούντιο κι αυτό άδειο…καλό παράδεισο Γιώργο Καραιβάζ!!!”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ