Φάρμα: Ποια παίκτρια αποχώρησε – ΒΙΝΤΕΟ

Ο αρχηγός της Φάρμας Θανάσης Πάτρας επέλεξε για υπηρέτες του τον Ντούπη και την Κυριακή, την οποία και έθεσε ως πρώτη υποψήφια μονομάχο.

Στη συνέχεια οι γυναίκες του ριάλιτι αγωνίστηκαν για την παραμονή τους στη “Φάρμα”. Η Ειρήνη Κολιδά ήταν η παίκτρια που κέρδισε την ατομική ασυλία. Η Κυριακή με την σειρά της επέλεξε για αντίπαλο της στο αγώνα αποχώρησης την Μαρία Τοτόμη.

Οι δύο παίκτριες έπρεπε να περάσουν από πέντε αγωνίσματα για να διεκδικήσουν τη θέση τους στη Φάρμα. Από το ριάλιτι αποχώρησε η Μαρία.

“Αισθάνομαι τόσο όμορφα. Το να δείχνεις σε κάποιους ανθρώπους ότι όλα γίνονται τελικά. Νιώθω πολύ περήφανη για εμένα. Έχω χρόνια να αισθανθώ τόσο όμορφα. Να πιστέψω τόσο πολύ στον εαυτό μου και να νιώσω πάλι δυναμική γυναίκα… Αν η Κυριακή είναι έξυπνη από αύριο θα πρέπει να είναι πιο χαμηλών τόνων και να αφήσει τις μαγκιές. Η Φάρμα με έμαθε να μην το βάζω κάτω ποτέ”, είπε η Μαρία.

“Αυτό που θα μου λείψει περισσότερο από τη Φάρμα είναι το συναίσθημα του όλοι μαζί. Θα μου λείψει η φατσούλα του Βασίλη και από τις γυναίκες η Ειρήνη… Η Φάρμα μου αφήνει την πιο όμορφη και γλυκιά γεύση και ας μην είχε καθόλου ζάχαρη”, πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ