Ελένη Μενεγάκη: Πότε κλείδωσε το deal με το Mega – Σε ποια ζώνη θα επιστρέψει

Η Ελένη Μενεγάκη ύστερα από έναν χρόνο απουσίας επιστρέφει στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο MEGA. Ο σταθμός την Πέμπτη ανακοίνωσε επίσημα τη συνεργασία τους. Μετά την ανακοίνωση του Μεγάλου Καναλιού η γνωστή παρουσιάστρια έκανε τις πρώτες της δηλώσεις με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

“Ναι! Είναι αλήθεια! Από τον Σεπτέμβριο θα είμαι στο MEGA! Έχω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι! Την πρώτη φορά που πέρασα αυτό το κατώφλι δεν ήξερα τι θα μου έφερνε η ζωή. Ή η τηλεόραση. Το μυαλό μου πετούσε παντού, χάζευα τα περιοδικά και τραγουδούσα συνέχεια. Τώρα που γυρίζω, ξέρω πως αυτό που μου έλειψε, αυτό που πεθύμησα πιο πολύ αυτούς τους λίγους μήνες που ήμασταν χωριστά, είναι η επαφή μας! Η αγάπη που μου στέλνατε απλόχερα, τα γέλια μας, οι άνθρωποι που γνωρίζαμε μαζί, οι ιστορίες που μοιραζόμασταν, τα χρόνια που μεγαλώναμε παρέα. Αυτά θέλω να ξαναβρούμε με νέους τρόπους ή με παλιούς, δεν έχει σημασία… το σημαντικό είναι να είμαστε μαζί και εγώ υπόσχομαι να είμαι πάντα η Ελένη σας, η φίλη που σας χαμογελάει και σας δείχνει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής! Στο MEGA! Όλα αρχίζουν ξανά…”, έγραψε η Ελένη Μενεγάκη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ONtime καλά ενημερωμένη πηγή ανέφερε ότι: “Η Ελένη στο Mega θα κάνει αυτό που ξέρει καλά και κάνει με επιτυχία πολλά χρόνια”. Θα κάνει ψυχαγωγική εκπομπή χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει κλειδώσει η ζώνη και επομένως η ώρα έναρξης και λήξης της εκπομπής.

Οι τελευταίες πληροφορίες, που δεν επιβεβαιώνονται επίσημα από τον σταθμό, αναφέρουν πως πιθανότατα η Ελένη Μενεγάκη να κατευθύνεται στη μεσημεριανή ζώνη. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας έχουν αρχίσει να γίνονται κρούσεις σε πρόσωπα που θα την πλαισιώνουν μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Πηγές σημειώνουν ότι θα την ακολουθήσει η επί πολλά χρόνια αρχισυντάκτριά της, η Ελένη Γελαλή καθώς και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο οποίος αυτή τη στιγμή δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με τον Alpha μέχρι και το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας οι διαπραγματεύσεις της Ελένης Μενεγάκη με το Mega είχαν θετική κατάληξη μετά το πρώτο καλοκαιρινό φλερτ που είχε δεχθεί από τον σταθμό. Οι συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών έγιναν σε ανώτατο επίπεδο και οι υπογραφές έπεσαν εκτός των γραφείων του καναλιού στη λεωφόρο Συγγρού. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η γνωστή παρουσιάστρια υπέγραψε το συμβόλαιο δύο με τρεις ημέρες πριν εκδοθεί η ανακοίνωση του Mega.

Πηγή πληροφοριών: ONtime

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ