Survivor – Φίλος Σάκη Κατσούλη: Η Μαριαλένα τον χρησιμοποίησε για να μπει στο παιχνίδι

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης μετά την ανακατανομή των δύο ομάδων στο Survivor έχουν στεναχωρηθεί πολύ. Οι δύο παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, που στο παρελθόν ήταν ζευγάρι, έχουν έρθει αρκετά κοντά και στηρίζουν ο ένας τον άλλον.

Ο Σωτήρης Λαμαΐ, φίλος του Σάκη Κατσούλη, μιλώντας στην εκπομπή ‘Ευτυχείτε’ είπε ότι οι δυο τους είχαν έναν έντονο χωρισμό και πως η Μαριαλένα χρησιμοποίησε τον πρώην σύντροφό της για να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης.

“Αν αυτό που βλέπουμε εμείς δεν είναι σκηνοθετημένο, τότε υπάρχει σοβαρό θέμα. Ο Σάκης έχει περισσότερο το κομμάτι μάρκετινγκ, στο τι φαίνεται προς τα έξω, είναι προσεκτικός σε αυτά που λέει. Δεν είχαν και την καλύτερη σχέση, ήταν πολύ έντονη με μικρούς τσακωμούς. Πολύ έντονος χωρισμός, για αυτό παραξενεύομαι που έχουν τόση αγάπη. Ίσως κάνει η Μαριαλένα κουτσουκέλα με αυτά που ακούγονται με τον Λιβάνη. Όταν ξεκίνησε η Μαριαλένα για το Survivor είπε στην οντισιόν ότι ήταν και ο πρώην της εκεί. Ήταν αναμενόμενο να μπουν και οι δύο μέσα. Τι θέλει η τηλεόραση;… Η Μαριαλένα χρησιμοποίησε τον Σάκη για να μπει στο παιχνίδι”, είπε ο φίλος του Σάκη Κατσούλη.

“Ο Κώστας ήρθε στην οντισιόν με στολή ζαχαροπλάστη και έκανε τον κλόουν για να μπει μέσα. Άμα είσαι κλόουν δεν θα μπεις μέσα;. Μου στέλνανε μηνύματα ότι η Χριστίνα είναι η κοπέλα του Σάκη”, πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ