Survivor-Αδελφή Τριαντάφυλλου: Αυτή είναι η αλήθεια για την περιβόητη πισίνα του σπιτιού του

Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού Survivor. Τόσο για τις σχέσεις του με τους περισσότερους συμπαίκτες του, όσο και για τις αγωνιστικές του επιδόσεις. Αντικείμενο σχολιασμού στα social media δεν αποτελεί μόνο ο ίδιος, αλλά και η… πισίνα που διαθέτει το σπίτι του.

Η αδελφή του γνωστού τραγουδιστή, Δέσποινα Χατζηνικολάου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για πως βλέπει τα όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης σε σχέση με τον αδερφό της και είπε ποια είναι η αλήθεια σχετικά με την περιβόητη πισίνα του σπιτιού του.

“Δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά ο Τριαντάφυλλος”

“Η μητέρα μου κι εγώ σαφώς και στεναχωριόμαστε γιατί δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά ο Τριαντάφυλλος”, τόνισε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Χατζηνικολάου και πρόσθεσε: “Είμαστε άνθρωποι με συναισθήματα, δεν είμαστε ψυχροί και είναι λογικό να αισθανόμαστε στεναχώρια. Όμως δεχόμαστε πάρα πολλά μηνύματα αγάπης από τον κόσμο για τον αδερφό μου και αυτό μας δίνει δύναμη”.

Σχετικά με την πολυσυζητημένη περιβόητη πισίνα που ανέφερε ο Ηλίας Μπόγδανος και είδαμε να κυκλοφορεί σε φωτογραφίες, η Δέσποινα Χατζηνικολάου υπογράμμισε ότι δεν είναι αποκλειστικά στην ιδιοκτησία του Τριαντάφυλλου. “Ο αδερφός μου μένει σε συγκρότημα με άλλες έξι πολυκατοικίες, οπότε η πισίνα είναι κοινόχρηστη και τη μοιράζονται όλοι οι ιδιοκτήτες”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ