MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε – Συγκίνηση και κλάματα στον εξώστη – ΒΙΝΤΕΟ

Την ώρα της αποχώρησης στο Masterchef ήταν έκδηλη η συγκίνηση τόσο του παίκτη που έλεγε αντίο στο παιχνίδι όσο και των συμπαικτών του. Κανένας δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρια του. Ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Ιωάννης.

«Ντρέπομαι για το αποτέλεσμα που τους έφερα» δήλωσε η Ανούς στις κάμερες, η οποία κατάφερε να συγκεντρώσει 20/40 βαθμούς. Η Λία είχε το καλύτερο πιάτο με 22/40, καθώς είχε τα πιο πετυχημένα buns, αλλά και πρόλαβε να βάλει περισσότερες παρασκευές στο πιάτο από την Ανούς. Ο Ιωάννης μπορεί να είχε τις περισσότερες παρασκευές στο πιάτο του, αλλά το bao bun που έφτιαξε είχε αποτύχει πλήρως και η μαγιονέζα του ήταν πολύ ξινή. Μάλιστα, ο καλεσμένος σεφ, Γιώργος Βενιέρης, τον βαθμολόγησε με 3/10 και του είπε: «Με εντυπωσίασες με την κακή επίδοση σου». Έτσι, ο terminator του διαγωνισμού συγκέντρωσε μόλις 15/40 βαθμούς και αποχώρησε μία ανάσα πριν από την τελική δεκάδα.

“Δεν μαγείρεψα έτσι όπως ξέρω. Δεν έβαλα καρδιά δεν μαγείρεψα με μυαλό, είναι ένα πιάτο που δεν με εκφράζει” είπε ο Ιωάννης για τη δοκιμασία και συμπλήρωσε: “αγχώθηκα πάρα πολύ ήξερα ότι θα αντιμετωπίσω δυσκολίες, αλλά αυτή είναι η άγρια ομορφιά της δοκιμασίας, θα μου λείψουν πολύ οι συμπαίκτες μου και οι κριτές” κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ