Survivor: Χαμός στο Twitter με την αγκαλιά της κόκκινης ομάδας, τον Τριαντάφυλλο και την Μαριάνθη

Η Μαριάνθη αποχώρησε από το Survivor, μετά το χθεσινό συμβούλιο του νησιού. Ο Τριαντάφυλλος την “γλίτωσε” για άλλη μια φορά, ενώ με την ανακοίνωση από τον Γιώργο Λιανό, όλοι οι παίκτες της ομάδας έσπευσαν να αγκαλιάσουν την Έλενα. Τριαντάφυλλος και Μαριάνθη αντάλλαξαν ένα βλέμμα που τα έλεγε όλα. Οι δύο τους είχαν μια ιδιαίτερη επικοινωνία και είναι οι δύο παίκτες που είχαν καθημερινά εντάσεις και καβγάδες με τους υπολοίπους. Το Twitter ήταν διχασμένο με κάποιους να κατακρίνουν την αγκαλιά των παικτών την ώρα που η Μαριάνθη έπρεπε να αποχωρήσει.

Στο χθεσινό επεισόδιο, η Μαριάνθη είχε έναν έντονο καβγά με την Νικολέτα. Οι δύο γυναίκες βγήκαν εκτός εαυτού με τα ουρλιαχτά τους να αναστατώνουν και τις δύο ομάδες. Ακριβώς πριν από το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία η Μαριάνθη Κάσδαγλη ξέσπασε με αφορμή όπως είπε την κοροϊδία που αντιμετωπίζει συνεχώς για τον τρόπο που μιλάει.

“Σε νοιάζει πάλι να κανονίσεις τα ματσαρίσματα στις τέντες για να βγεις έξω να χορέψεις το λατίνικο, αλλά την επόμενη φορά να θυμηθείς πρώτα να τελειώσεις τον στόχο και μετά να χορέψεις! Πριν κάνεις κριτική σε μένα και στο πως μιλάω! Κατάλαβες;” φώναζε.

“Έλα τώρα Νικολέτα! Τράβα πιο πέρα και μην ασχολείσαι άλλο μαζί μου”. “Χαλάρωσε τα μπουτάκια σου και μη φωνάζεις” απάντησε η Νικολέτα Μαυρίδη. “Μη φωνάζεις γιατί απλά… βαριέμαι! Βαριέμαι! Δεν είσαι καλά” η απόκριση της συμπαίκτριας της. “Το ποτήρι έχει ξεχυλίσει με αυτά που λες και κάνεις” είπε η Μαριάνθη πριν απευθυνθεί στον Τριαντάφυλλο. Στο τέλος η Μαριάνθη έβαλε τα κλάματα και πήγε στην μπλε ομάδα για παρηγοριά, ενώ ο Τριαντάφυλλος ήταν στο πλευρό της.

Και οι δύο βρέθηκαν αντιμέτωποι με την ομάδα τους, που ήθελε να καταστρώσει τη στρατηγική ενώ εκείνοι συνομιλούσαν με τον Αλέξη Παππά ενώ η Μαριάνθη έκλαιγε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ