Survivor: “Πάρτι” στο Twitter – Γιατί ζητούν να φύγει ο Τριαντάφυλλος άμεσα – Τα καλύτερα memes

“Πάρτι” στο Twitter για άλλη μια βραδιά, με τους περισσότερους χρήστες να στρέφονται πλέον ανοιχτά κατά του Τριαντάφυλλου, ο οποίος καθημερινά τσακώνεται χωρίς σταματημό με όλα τα μέλη της κόκκινης ομάδας. Χθες στο συμβούλιο του νησιού του Survivor, ψηφίστηκαν ακόμα δύο μέλη της κόκκινης ομάδας προς αποχώρηση. Η Μαριάνθη Κάσδαγλη ήταν η δεύτερη υποψήφια με οκτώ ψήφους, ενώ o Παύλος Γαλακτερός που είχε την ατομική ασυλία, υπέδειξε τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση που είναι η Ελένη Χαμπέρη.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, ο Τριαντάφυλλος ψηφίστηκε ως ο πρώτος υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα και μάλιστα με καθολική ψηφοφορία, καθώς τον ψήφισαν και οι οκτώ συμπαίκτες του. “Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται. Είμαι εδώ, θα με κρίνει ο κόσμος για άλλη μια φορά, ότι έχει δει από έμενα” είπε φανερά εκνευρισμένος. “Εγώ σήμερα επέλεξα να παίξω ένιωσα το πόδι μου καλύτερα. Δεν το σκέφτηκα εγωιστικά για να φέρω πόντους. Οι υπόλοιποι γελάγανε που έκανα ζέσταμα, οι 8 με ψηφίσατε θα με κρίνει ο κόσμος και οι Έλληνες για αυτά που έχουν δει αυτή την εβδομάδα, δεν σας φοβάμαι, δεν σας φοβήθηκα ποτέ, πάντα έτσι πορεύομαι. Με ειρωνευτήκατε σε ένα ζέσταμα που έκανα. Ας τα κρίνει όλα ο κόσμος, θα φύγω όποτε θέλει ο κόσμος και όχι η ομάδα μου” πρόσθεσε ο Τριαντάφυλλος.

Οι χρήστες του Twitter υποστηρίζουν την άμεση αποχώρηση του Τριαντάφυλλου, ο οποίος βρήκε έναν σύμμαχο στο πρόσωπο του Αλέξη Παππά, αλλά προκλητικά κάλεσε όποιον από τους συμπαίκτες του τολμά να τον αντιμετωπίσει στον… τάκο. Όπως φαίνεται, το γεγονός ότι μέχρι στιγμής οι τηλεθεατές τον έχουν κρατήσει στο ριάλιτι όσες φορές βρέθηκε υποψήφιος, έχει “φουσκώσει” την αυτοπεποίθηση του τραγουδιστή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ