La Casa de Papel: Πότε αναμένεται η πέμπτη και τελευταία σεζόν

Ο πολυαναμενόμενος 5ος κύκλος του La Casa De Papel, ο οποίος θα είναι και ο τελευταίος, έχει ήδη ανάψει “φωτιές” στους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς του Netflix. Η πρώτη απογοήτευση ήρθε όταν το Netflix επιβεβαίωσε ότι η επερχόμενη σεζόν θα είναι το “πέμπτο και τελευταίο μέρος του La Casa de Papel”.

Ο δημιουργός και εκτελεστικός παραγωγός Alex Pina είχε δηλώσει ότι “περάσαμε σχεδόν έναν χρόνο, όπου σκεφτόμασταν πώς να το διαλύσουμε. Πώς να εξοντώσουμε τον Καθηγητή. Πώς να μπούμε σε καταστάσεις χωρίς επιστροφή για τους ήρωές μας. Το αποτέλεσμα είναι το πέμπτο μέρος της σειράς. Ο πόλεμος φτάνει στο πιο ακραίο επίπεδο αλλά θα είναι η πιο επική και ενθουσιώδης σεζόν”.

Η πέμπτη σεζόν θα περιλαμβάνει 10 επεισόδια, καθώς η μαγνητοσκόπηση ξεκίνησε στις 3 Αυγούστου στη Δανία και συνεχίζεται στην Ισπανία και στην Πορτογαλία.

Ωστόσο, το Netflix δεν αποκάλυψε τίποτα επίσημα για την σεζόν, ούτε καν την ημερομηνία προβολής.

Όπως αναφέρει η βρετανική Express, κοιτάζοντας τις ημερομηνίες των πρώτων σεζόν, η πρώτη κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2017 και το δεύτερο μέρος τον Οκτώβριο του 2017. Στη συνέχεια, οι θαυμαστές της σειράς περίμεναν 21 μήνες πριν κυκλοφορήσει η τρίτη σεζόν τον Ιούλιο του 2019. Η τέταρτη σεζόν βγήκε έπειτα από εννέα μήνες, τον Απρίλιο του 2020.

Με βάση τις προηγούμενες αναμονές, οι θεατές θα μπορούσαν να περιμένουν μέχρι το 2022 για να δουν νέα επεισόδια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ